2777
2789
عنوان

شوهرررر

445 بازدید | 40 پست

بیاید خصوصیات خوب و بد شوهرامونو بگیم ببینیم خوبیاشون زیاده یا بذیاشون

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

حالم خوب نیس شوخی میکنه

حالم خوبه شوخی میکنه

خصوصیت بارزش بود این دو

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر خودم 

رفیق باز نیس،داشته باشه خوب خرح میکنه

زیاد درکم نمیکنه،وقتی حرف میزنم انگار نمیشنوه،درد و دل میکنم باهاش مرهم دردام نیس بیخیاله بدتر ناراحتم میکنه

[QUOTE=47906084]حالم خوب نیس شوخی میکنه حالم خوبه شوخی میکنه خصوصیت بارزش بود این دو[/QUOTشوخ بودن ک خوبه

مهربون صبور باوقار با ادب اهل شوخی و بگو بخند😊😊😊😊

وقتی از دستش عصبانیم لپشا میاره جلو و بوس میخواد..... دلم میخواد بزنمش😡😡😡

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

شوهر من هیچ بدی نداره، خودش و مامانش تنها کسایی هستن ک ب نظرم فقط خوبی تو وجودشونه،البته تا الان پس فردا تاپیک زدم شوهرم خیانت کرده نیاین مسخره کنید😂😟🐀💓😍🌷

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
[QUOTE=47906084]حالم خوب نیس شوخی میکنه حالم خوبه شوخی میکنه خصوصیت بارزش بود این دو[/QUOTشوخ بودن ک ...

در صورتی ک حالت خوب باشه خوبه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

تنها اخلاقش ک دوس دارم یکم تغییر کنه و ب نظر من بده ولی ب نظر بقیه خوبه اینه که زیاد تو جمع هایی ک غریبه هست حرف نمیزنه همش ساکته یا با من میحرفه😟🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
شوهر من هیچ بدی نداره، خودش و مامانش تنها کسایی هستن ک ب نظرم فقط خوبی تو وجودشونه،البته تا الان پس ...

خوب حتما خودتم خوبی دیگه...

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
شوهر من خوبه ها خیلی ولی وقتی عصبی میشه فحش میده و بددهنی میکنه جدیدا هم با بابام قهره میگه خودت ب ...

شوهرمنم با مامانم و داداشام قهر کرده بدون اون میرم ککم نمیگزه بیخیال خواهر 

خواهان کسی باش که خواهان توباشد😝