2777
2789
عنوان

جنوبیا بیاین

224 بازدید | 22 پست

یه مهمون ویژه از جنوب دارم ، چه غذاهایی رو جنوبیا دوست دارن ؟ حس میکنم غذاهای گوشتی دوست دارن چون خیلی میرم جنوب گوشت تو خیلی غذاهای جنوبیا هست

چه خوردنی هایی ؟ 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوشابه پپسی یادت نره سر سفره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

ما جنوبی ها دوست داریم وقتی میریم مهمونی ی شهر دیگه غیر از جنوب دیگه برامون ماهی و میگو و غذاهای دریایی نکنن ،بیان و غذاهای شهر خودشون رو برامون درست کنن و اره اینکه اکثرا گوشتی دوست داریم 😅

غذاهای مختلف با مرغ یا گوشت ولی ماهی و این این چیزا نه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

چرا پپسی

دوس دارن .

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

ما جنوبی ها دوست داریم وقتی میریم مهمونی ی شهر دیگه غیر از جنوب دیگه برامون ماهی و میگو و غذاهای دری ...

نوشابه پپسی درست گفتم؟؟؟ دوست دارین؟

ما جنوبی ها دوست داریم وقتی میریم مهمونی ی شهر دیگه غیر از جنوب دیگه برامون ماهی و میگو و غذاهای دری ...

فعلا دارم چند تا دسر و غذای غیر جنوبی تدارک میبینم گفتم یدونه ام ذائقه ی خودشون باشه😃

انواع ترشی و سالاد هم خیلی دوست داریم ،، کلا مخلفات کنار غذا خیلی برامون مهمه 😂😂😂

مرسی😂از مخلفات خداروشکر چیزی کم نذاشتم 

هر نوشابه ای باشه میخوریم زرد باشه فقط 😂ما نوشابه اکثرا قوطی می‌خریم نه از این بطری ها

پ شما از پولداراین 

خدا زیادش کنه انشالله.