2777
2789
عنوان

پیجه نماد الکترونیک داره

70 بازدید | 7 پست

ولی حس میکنم دزده ثبت سفارش کردم عکسای تو پیجش رو دیدم از جاهای دیگه دزدیه ممکنه با وجود نماد الکترونیک بازم دزد باشه؟رفتم داخل سایت نماد الکترونیک هیچ شکایتی ازش نشده بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نماد الکتریکی کشکه اتفاقا من از سایت برقیجات خرید کردم پولمو خورد نماد هم داشت قابل شکایت هم نیست واقعا اعتماد سخته

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اسم پیجش چیه 

بعضیا عکسی ک تولیدی میده رو میذارن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اسم پیجش چیه بعضیا عکسی ک تولیدی میده رو میذارن

عکسا رو از جاهای مختلف دزدیده ۳۰۰کا فالوور داره ولی لایک و کامنت درست و حسابی نداره رو حساب همون نمادالکترونیک از سایتش سفارش دادم