2777
2789
عنوان

کسایی که دوران عقدتون زیاد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 70 پست
نه نمیشه میترسم از الانببین یماهه عقدیم خبقراره سه سالم نامزد بمونیمنمیشه که از الان

خب کامل نباشه یعنی د.خ.و.ل نباشه در حد مالش باشه یا لاپایی. 

یجوری که هم نیاز نامزدت برطرف شه هم تو دختر بمونی.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا مردا وقتی رابطه کامل داشته باشن انگار خیالشون راحت میشه یا هر چیزی شیلنگ تخته بیشتری میندازن خیلی تو همین سایت یا بیرون دیدم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خیلی کم پسری پیدا میشه که قبول کنه و حق هم داره به هرحال زنشه

زنشه باید شرایط جور کنه ببره خونش نمیشه دخترو مجبور کنه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خیلی جاها جهیزیه خانوم اماده نیست و ربطی به پسر نداره

جهیزیه وظیفه زن نیست طرف ما مرد میخرع

جهیزیه وظیفه زن نیست طرف ما مرد میخرع

من با طرف شما کار ندارم 

واقعا در این حد پسرا رو زیر منگنه گذاشتن کار خوبی نیس

عروسی با پسر 

خونه با پسر 

هر خرجی با پسر 

حای میگت کارای خونه هم با پسر 

جهیزیه با پسر

واقعا اینا رو از کجا درمیارید 

یکم از خودشیفتع نباشین 

انقدر خودخواهانه عمل کردن واقعا خوب نیست 

در ضمن برادر هم ندارم که فک کنین بخاطر اون طرف پسرا رو میگیرم 

یکم عادلانه رفتار کردن خوبه

هیچ اشکالی نداره فقط مواظب باش باردارنشی 

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

اولا اجازه نده 

اگه برات مهمه به نظرم برو پزشکی قانونی نامه سلامت بکارت بگیر چون تو عقدی 

دیگه اگه اتفاقی افتاد بعدا مشکلی برات پیش نیاد 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

2790
2778
2791
2779
2792