2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با داشتن  آگاهی از جنس مخالف و ارتباط گرفتن و آشنا شدن باهاش 

و تجزیه و تحلیل کردن رفتار های 

مریضی و .. هم که با آزمایش میشه فهمید 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

گذشتشون که چیزی نمیگن شما هم بهتره تجسس نکنی . مریضی هم میتونی گواهی سلامت ازش بخای . البته تا قصد رابطه جنسی نداشته باشین نیاز به گواهی سلامت نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

با داشتن آگاهی از جنس مخالف و ارتباط گرفتن و آشنا شدن باهاش و تجزیه و تحلیل کردن رفتار های مریضی و ...

ببخشید من یه تاپییک دارم 

اسمش اینه ( حرف همسرم همش تو سرمه ) 

میشه اینو بخونید نظر بدید؟

با داشتن آگاهی از جنس مخالف و ارتباط گرفتن و آشنا شدن باهاش و تجزیه و تحلیل کردن رفتار های مریضی و ...

یعنی مستقیم به طرف بگی بریم آزمایش های بیماری مقاربتی بده . چون بعضی ها میگن حتی با بوسه و خوردن دهنی منتقل میشه 

یعنی مستقیم به طرف بگی بریم آزمایش های بیماری مقاربتی بده . چون بعضی ها میگن حتی با بوسه و خوردن دهن ...

اگر قرار بر ازدواج باشه 

بله بریم آزمایش  بدیم

چطور پسرا به دخترا میگن آزمایش بکارت بدیم زشت نیست

دخترا از پسرا آزمایش های این مدلی بخوان شد زشت ؟

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman