2777
2789
عنوان

زنداداشمووو

2164 بازدید | 107 پست

هروقت میاد خونمون یه لباس جدید تنشه 

همشون هم رنگ روشن مثلت رفتیم عروس با ایمان گرفتیم 

هرسری که میبنیمش یه لباس جدید ترکیب رنگهای روشن سفید آبی بنفش کرم صورتی خلاصه رنگی نیست تو تن این ندیده باشیم 

کلی کفش و کیف و روسری داره 

اینا هنوز عقدن... چطوری دلش میاد اینقدر خرج می‌کنه چرا داداشم براش میخره اصلاااااا؟

چون دلش میخواد

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرشه دوست داره بخره شما هم بخر

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

به شما چه ربطی داره ؟

با ایمان باشه باید سیاه و تیره و کهنه بپوشه؟ 

تازه عروس است باید شیک بپوشه

یا مجردی یا اگه متاهلی شوهرت برات خرج نکرده ، الان حسودیت میشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

سوال مهم: به تو چه؟

اولا نمیدونی خودش میخره یا از قبل داشته یا برادرت خریده

دوما آدما ازدواج میکنن که هزینه کنن برای هم، برای همسرش هزینه نکنه داداشت برای شما بکنه؟ جدی؟

سوما حسادت بی رویه، کار خیلی بدیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببخشید که مشکی دوس نداره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

تاپیک بغلی می‌گفت زنداداشم با دمپایی میره مهمونی بخودش نمیرسه این میگه همش خرید میکن شوهرشه خانم دلش میخاد بخره بپوشه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

نه ولی پول از کجا میارن؟مثلا اون اوایل همه میگفتن مذهبیه و فلان همیشه رنگ روشن می‌پوشه و جیغ

مگه مذهبی ها باید لباس تیره تنشون کنن؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍