2789
عنوان

خانما بیاین

825 بازدید | 64 پست

ببخشید من حامله ام و رابطه زوری با شوهرم داشتم.الان حس دفع بهم دست داده هم واژنم خیلی ناراحته هم پشت.دخول پشت نداشتا فقط ضرب خورد ولی حس اسهال دارم چندین بار سرویس رفتم ولی خیلی ناراحتم.

قرص دوفامید خوردم و شیاف بزنم؟ 

دردش مث حالت پریودیه که انقد شکم دردی که نمیدونی پشتت درد میکنه یا جلوت و هردو درد میک

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معذرت عقب داشتی

نه ولی من داشتم بلند میشدم همسرم عجله ای چیز کرد فقط یذره رفت و کامل نبود.ولی عمیق بود رابطه جلو و خیلی شد .بچم نیفته؟سرویکسم ۳۵

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
به شوهرت اطلاع میدادی حامله ای ....شاید یادش رفته...چندماهه هستی؟؟

نه میدونه حامله ام چهار ماهمه. من خیلی وقته پسش میزدم 

دکتر منع نکرده رابطه را خوب بگو یواش آدم هستی

من نمیخام باهاش رابطه داشته باشم اصن.

دکتر منع نکرده من چندشم میشه ازش

یه کیسه اب ولرم یا حوله گرم بزار بین پات ...سریع آروم میشی

مرسی عزیزم

خوب اون نیاز پاره

خو من چکار کنم بره زن ببره هرکاری میکنه بکنه

نفهمبدم چه جوری بلند می‌شدی و...یک زره رفت داخل ولی عمیق بود؟

من نمیخواستم باهاش رابطه داشته باشم متنفرم ازش.

پشتم بهش بود اومد بالا و عجله ای....

نه عمیق از عقب نبود ک واژینال عمیق بود. عقب فقط یه لحظه شد ننشو فحش دادم متوجه شد