2777
2789
عنوان

دعوا شد بیاین

338 بازدید | 31 پست

ساعت ۱۰ شب اینا بود داداشم ۱۰ بار باهام شوخی کرد متلک انداخت برگشتم بهش دو تا حرف زدم یهو اومد گرفت منو زد موهامو همه رو کشید داغون کرد انگشت دستمم کبود شده کلا کج شده انگشتم درد میکنه 

بنظرتون چرا اینجوری شده؟ مامانم میگه شاید تاندون پاره کرده 

با همه این شرایط بازم نشستم ریاضی و فیزیک خوندم تقریبا تونستم تا یجایی برسونم برای امتحانم 

فردا زود بلند میشم بخونم درسامو ولی اعصابم خورده فردا تولدمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت مبارکدیگه حرفی ندارم

مامانم اینا برام کیک گرفته بودن غذا گرفته بودم اصلا دست نزدیم همش موند بردی فردا 

نمیدونم میتونم فردا درسامو برسونم یا نه خیلی درسام سنگینه 

وای دقیقا همین بلاهم سر من اومده 

فقط من یه شوخیه کوچولو کردم بهش منو هی هل میداد

یبارم پریود بودم مامانبزرگم گفت ظرفارو بشور داداشمم زد به شونه هام مثلا شوخی گفت پاشو برو کارتو بکن منم زدم تو دستش چون زیر شکمم خیلی درد میکرد بعد پاشد سرمو کوبید به دیوار کثافت

وای دقیقا همین بلاهم سر من اومده فقط من یه شوخیه کوچولو کردم بهش منو هی هل میدادیبارم پریود بودم مام ...

وای من فردا تولدمه مامانم اینا برام کیک و غذا گرفته بودن که بریم بیرون 

درسامو نتونستم زیاد برسونم فردا باید زیست و شیمی بخونم خیلی زیاده نمیدونم میتونم درسارو برسونم که برم بیرون یا نه همش نگرانم تازه اومدم شام بخورم بعد بخوابم که زودتر پا شم درس بخونم

عجب گاویع چ مرگشع اخع

جالبیش اینه ۴ تا امتحان خیلی مهم دارم کار به کارش ندارم تو اتاقمم همش یه لحظه میرم سالن اینجوری میکنه 

تازه فردا تولدمم هست مامانم اینا میگن بریم بیرون کلی درسم دارم 

همه چیم افتاده تقصیر من چون دادو بیداد کردم همسایه ها فهمیدن