2777
2789
عنوان

هدف خرید ماشین

226 بازدید | 28 پست

هدفمو گذاشتم ماشینمو سال دیگه از فرغون پراید ب هلو چانگان c55پلاس تبدیل کنم اگه بشه ک میشه میدونم سال دیگه همین موقع ها یا شایدم زودتر فعلا تا اونموقع هم وارداتی بهتر اگه چشمم گرفت و ب همون پولم خورد میخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این تاپیک به من اموزش میدین بازارهای مالی که گفتین

خب جوری نیس ک همین الان یاد بگیری باید از کوچکترین کارا شروع کنی از کار با صرافی اصلا ارز چیه بعد سبک استراتژی و مدیریت سرمایه ک از نون شبم واجبتره

میخای ترید کنی یا نه ارز بخری برای مدت مشخصی نگه داری

خب جوری نیس ک همین الان یاد بگیری باید از کوچکترین کارا شروع کنی از کار با صرافی اصلا ارز چیه بعد سب ...

نمیدوم دوست دارم هر کدوم راحت تره یاد بگیرم البته اگه امکانش هست که برام توضیح بدین اگه دوست ندارین مزاحمتون نمیشم

نمیدوم دوست دارم هر کدوم راحت تره یاد بگیرم البته اگه امکانش هست که برام توضیح بدین اگه دوست ندارین ...

نگاه کار با صرافی ک یاد بگیری میتونی داخلش خرید فروش کنی من خودم در حال حاضر با صرافی ال بانک کار میکنم تا وقتی با ما ایرانیا ب مشکل نخورده 

ببین میخام بدونم هدفت جیه میخای بیای ی ارز بخری و سود کنی میتونی از کانالهای رایگان ک سیگنال میدن خرید فروش کنی و سودتو بگیری 

ولی اگه بخای یاد بگیری زمان بره باید کلی تایم بزاری همین الان من برات بگم و راحت یاد بگیری نیس