پسر برادرشو که ۷ماه از دخترم بزرگتره و ی سالشه رو بیشتر از دخترم برمیداره و باهاش بازی میکنه اکثرا هم دخترم توبغل منه نگاشون میکنه من دلم کبای میشه برا بچم..بهش میگم بیا بگیرش میاد بعد دوباره میرع با بچه برادرش بازی کنه..هزار بار سراین موضوع بحثمون شده حتی تازگیا وقتایی که اونا اونجان دلم نمیخاد برم جاریمم خیلی عوضیه یبار توچشمم زد شوهرم بچتو برنمیداره ولی شوهرتوبچه منو خیلی دوست داره کلا..همشم میخاد ی چیزی بچسبونه بمن و دخترم..حالا فرداشب تولد بچش هست نمیخام برم از طرفی شوهرمم منو کهنه ی حیض کرده هزاربار سراین موضوع باهم بحث کردیم توکه برادرو خواهرت اصصصلا ی عمه و عمو ب بچت نمیگن بچاشونو اینقدر نلیس توگوشش نمیره..منم ی مادرم میبینم تواون جمع کسی محل به بچم نمیزاره دلم کباب میشه مادرشوهرمم فقط به اون نوش هی قربون صدقه میره اما یبارم بابچه من نه..فقط ی چی میزاره کنار اسم بچم..ب شوهرم میگم حداقل تو بچتو بردار توپشتش باش میگه اونارو دوست دارمو کاری بمامان باباشون ندارم من مثل اونا نیستم..
پسر پرستن دیگه الهی بگردم برای دل دخترت و خودت ،منم همون دختر بودم تو خانواده امون . خانواده ای پسر پرست که عاشق پسر عمم بودن منو محل نمیدادن تاثیر بدی تو روحیه ام داشته کافیه با شوهرم بحثم بشه تو دلم میگم تو رو حتی پدرتم نمیخواست از پسر مردم چه انتظاری داری 🥲بشین منطقی تو مغز شوهرت بکن تا بفهمه چه بلایی داره سر بچه خودش میاره
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
عجب خریه شوهرت . تو اعتماد بنفس داشته باش . خودت با بچه ت بازی کن .خودت تحویلش بگیر .
محبت پدر با مادر فرق داره هر کس جای خودشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اولا که جاریت اون حرف رو زد میگفتی شوهر آنقدر خوش قلبه که بچه ها رو دوست داره تا دفعه دیگه جرعت نداشته باشه تیکه بندازه دوما آنقدری خوب رفتار کن با خانواده خودت منظورم همسر و بچه هفته که از حرص منفجر بشن و اینکه اونا آدمای بدی هستن و عمه و عمه مناسبی نیستن دلیل نمیشه تو زن عموی خوبی نباشی یکم شوهرتو همراهی کن تو هم بچتون بردار با اون و بچه ای که دستشه بازی کن رفتار تو پای حسودی نزاره بدونه پشتشی بعد آروم آروم باهاش حرف بزن که تو جمع به همون اندازه به بچه های دیگه توجه می کنه به بچشم توجه کنه چون بچه بهش لطمه می خوره و ... با سیاست پیش ببر کاراتو
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
پسر پرستن دیگه الهی بگردم برای دل دخترت و خودت ،منم همون دختر بودم تو خانواده امون . خانواده ای پسر ...
بمیرم برات...خودمم بابام محلمون نمیزاشت کلا مارو دوست نداشت ولی بچه های رفیقاش و عمم رو چرا...روهمین خیلی حساس شدم..درضمن پسرعمت برااونا جگرزا بوده و تو دگرزا..باور کن اگه توپسرم بودی باز اونا اون رو بیشتر میخاستن و اینطوری خیییییلی بیشتر ضربه میخوردی تازه..من میگم اشکالی نداره مهم نیس دختره خواهرشوهرمو خیلی بخان..ولی حق ندارن بین بچه جاریمو من فرق بزارن
بمیرم برات...خودمم بابام محلمون نمیزاشت کلا مارو دوست نداشت ولی بچه های رفیقاش و عمم رو چرا...روهمین ...
دور از جونت عزیزم 💕برام مهم نیستن الان دو ساله پامو خونه هیچ کدومشون نزاشتم تازه به من میگن بی چشم و رو موندم چشم کدوم محبتو باید نگه میداشتم که نداشتم🙄
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)