2777
2789
عنوان

شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 66 پست
حق داری ناراحت بشی، ناراحتیت رو نه با خشم نه با حسادت نه با کینه باید بیان کنی بگو همه دخترمون رو دو ...

بخدا من دلم خونه واسه دخترم..اگه شوهرم دوستش داشت برام مهم نبودن بقیه.

من اگه بچه نداشتم غمم نبود ازاین رفتاراش دلم برابچم میسوزه..درثانی همممممه حسودن و حس حسادتو دارن حت ...

از حالا داری بین بچه ت و پسرت فاصله میندازی.غیر ممکن هست کسی بچه ی کی دیگه رو بیشتر از بچه خودش بخواد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم اگه بچم اذیت بشه نمیرم تا همسرم یاد بگیره همیشه رضایت همسر و فرزندش الویت اول و آخرش باشه

بقیه هم حقیقتا رفتارشون واسم مهم نیست و مشابه خودشون باهاشون رفتار میکنم 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

پسر پرستن دیگه الهی بگردم برای دل دخترت و خودت ،منم همون دختر بودم تو خانواده امون . خانواده ای پسر پرست که عاشق پسر عمم بودن منو محل نمیدادن تاثیر بدی تو روحیه ام داشته کافیه با شوهرم بحثم بشه تو دلم میگم تو رو حتی پدرتم نمیخواست از پسر مردم چه انتظاری داری 🥲بشین منطقی تو مغز شوهرت بکن تا بفهمه چه بلایی داره سر بچه خودش میاره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عجب خریه شوهرت . تو اعتماد بنفس داشته باش . خودت با بچه ت بازی کن .‌خودت تحویلش بگیر .

محبت پدر با مادر فرق داره هر کس جای خودشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اولا که جاریت اون حرف رو زد میگفتی شوهر آنقدر خوش قلبه که بچه ها رو دوست داره تا دفعه دیگه جرعت نداشته باشه تیکه بندازه دوما آنقدری خوب رفتار کن با خانواده خودت منظورم همسر و بچه هفته که از حرص منفجر بشن و اینکه اونا آدمای بدی هستن و عمه و عمه مناسبی نیستن دلیل نمیشه تو زن عموی خوبی نباشی یکم شوهرتو همراهی کن تو هم بچتون بردار با اون و بچه ای که دستشه بازی کن رفتار تو پای حسودی نزاره بدونه پشتشی بعد آروم آروم باهاش حرف بزن که تو جمع به همون اندازه به بچه های دیگه توجه می کنه به بچشم توجه کنه چون بچه بهش لطمه می خوره و ...  با سیاست پیش ببر کاراتو

قاتل روانی دوقطبی

کاری به اینکه بچه اس حالا کمتر توجه میکنند ندارم 

باید به دوتاشون توجه کنه اگر واقعا همین طور باشه بچه که بزرگتر بشه رو روحیه اش واقعا تاثیر داره و

در آینده میشه ضربه روحی دوران کودکی 

اون موقع دیگه قابل جبران نیست

متاسفانه شوهرتم این وسط حق داره

چه حقی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پسر پرستن دیگه الهی بگردم برای دل دخترت و خودت ،منم همون دختر بودم تو خانواده امون . خانواده ای پسر ...

بمیرم برات...خودمم بابام محلمون نمیزاشت کلا مارو دوست نداشت ولی بچه های رفیقاش و عمم رو چرا...روهمین خیلی حساس شدم..درضمن پسرعمت برااونا جگرزا بوده و تو دگرزا..باور کن اگه توپسرم بودی باز اونا اون رو بیشتر میخاستن و اینطوری خیییییلی بیشتر ضربه میخوردی تازه..من میگم اشکالی نداره مهم نیس دختره خواهرشوهرمو خیلی بخان..ولی حق ندارن بین بچه جاریمو من فرق بزارن

اولا که جاریت اون حرف رو زد میگفتی شوهر آنقدر خوش قلبه که بچه ها رو دوست داره تا دفعه دیگه جرعت نداش ...

باور کن هیچی،هیییییچی رو آدم نفهم اثرگذار نیست..نه سیاست نه دعوا نه زبون خوش...

بمیرم برات...خودمم بابام محلمون نمیزاشت کلا مارو دوست نداشت ولی بچه های رفیقاش و عمم رو چرا...روهمین ...

دور از جونت عزیزم 💕برام مهم نیستن الان دو ساله پامو خونه هیچ کدومشون نزاشتم تازه به من میگن بی چشم و رو موندم چشم کدوم محبتو باید نگه میداشتم که نداشتم🙄

حق داره برادر زاده شو دوست داشته باشه

مثل اینکه منظور داستانو متوجه نشدین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)