2777
2789
عنوان

شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرتیکه بچه نمیخاسی چرا تخمشو انداختی

خیلی بچه میخاس خییییلی باخودم گفتم اینکه بچه دوست داره بچه خودمونو دیگه رو تخم چشاش میزاره ولی متاسفانه منوبچمو جلو چشمش سیاه کردن

مرتیکه بچه نمیخاسی چرا تخمشو انداختی

خونسردی تو حفظ کن خواهر 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

قبلا یادمه تاپیک زده بودی ولی هنوز بچه نداشتی

صبر کن کم کم به سمت بچه کشیده میشه انقدر باهاش بحث نکن

اسم دخترتو چی گذاشتی؟

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
احتمالا شوهرت پسر خیلی دوست دارهولی باز حق باتوعهدیگه دخترشه باید هوای دخترشوداشته باشه

این وسط جاریم خیلی هوا برش میداره خیلی بخودش مینازه ازش متنفرم همش منو میچزونه ولی شوهرم داره اونو بالامیبرع درواقع

من جات بودم همین حرف جاریموبه  شوهرم میگفتم که گفته شوهرم بچتو برنمیداره . به شوهرمم میگفتم از این به بعدحق نداری دست به بچش بزنی . واقعا حرصمو در آورد شوهرت مگه ادم عزیزتر از بچشم داره که وقتی هس و نگاش بهشه بره یکی دیگه رو برداره اونم با اون مامان باباش

عزیزم تا تو هستی چه نیاز به محیت بقیه،  مهم نباشه برات حتی اگه مهمه جوری وانمود کن که اهمیتی نداره شوهرت با کی بازی میکنه و محل میزاره،  خودت بغل کن بچتو قربون صدقه ش برو با صدای بلند،  و بازی کن بهش،  شاه جهان نیست شوهرت، که اگه دخترتو نمیگیره قهرت بیاد!

به یه ورت،  خودت مثل شیر بگیر بچتو 

رفتی هم خونه بگو مامانت خیلی قربون صدقه دخترمون رفت امشب،  به دروغ تا ملکه ذهنش بشه بقیه دخترتو دوست دارن پس اونم باید مثل اونا رفتار کنه(مردا رفتارای مامانشونو تکرار میکنن)