2821
2789
عنوان

کاش جنگ بشه

1282 بازدید | 13 پست

هعیی خدااااا.  یه بمب بزنن رو سرمون راحت بشیم از این همه بدبختی و فلاکت هر روز یه ترومای جدید...

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

🥹🥲

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا شایدم نمردیم

اره بخداا اگه به شانس منه که قطع نخاع میشم میوفتم یه گوشه🤣

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

مگه قراره اتفاقی بیفته ؟!

نه بابا. هیمنطوری گفتم. جهت درد و دل

اره والااونایی که راضین بمونن اونایی که مثل منو شما ناراحتن همه باهم راحت شیم ای خدا

هعییی خدا خودش یا به دادمون برسه یا ببره راحتمون کنه😑

ی خاله دارم این چند روز همش میگه پس کی جنگ میشه هممون بمیریم راحت شیم🤣

مثل منه. منم همش میگم😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز