2777
2789
عنوان

خونه دوبلکس

188 بازدید | 21 پست

دوستان یک سوال دارم یک زمین چهارصد متری خریدیم 

من میگم یک طبقه دوبلکس باشه 

و یک طبقه بالای طبقه اول باشه 

پایین هم پارکینگ و یک سوئیت 

همسرم میگه اینجوری همش پله میشه 

زیرزمین باشه و پارکینگ و کلا دو طبقه جدا باشه 

یا کلا سه طبقه باشه از اول 

ولی ب نظر خودم خونه دوبلکس شیک 

خب بابای من ساختن ولی دوبلکسشونم اسانسور داره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااحترام شوهرت درست میگه

اصلا اینجوری که من میگم درست ؟دوبلکس و ی طبقه بالاش؟اصلا میشه 

😂من همینجوری پروندم و حالا ول کن نیستم 

بعد خوبی ک دوبلکس داره این خواب  میره طبقه بالا پذیرایی و اینا جدا میشه هر کی از راه می‌رسد سرک نمیکشه اینجوری خوب 

مگه اسانسور بزنید 

البته یکی از اقوام ما هم طبقه دومش رو دوبلکس کرد 

یعنی همکف رو پارکینگ و یه واحد درست کرد 

روی همکف رو دوبلکس 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب بابای من ساختن ولی دوبلکسشونم اسانسور داره

من میخام سه طبقه باشه ولی دوطبقه دوبلکس باشه و طبقه سوم راهش جدا باشه یعنی هم پله هم آسانسور 

ندیدم تو اطرافیان این مدلی میخام متفاوت باشه 

مگه اسانسور بزنید البته یکی از اقوام ما هم طبقه دومش رو دوبلکس کرد یعنی همکف رو پارکینگ و یه واحد در ...

بدون آسانسور که نمیشه سخت تو خونه سه طبقه بدون آسانسور 

مگه اسانسور بزنید البته یکی از اقوام ما هم طبقه دومش رو دوبلکس کرد یعنی همکف رو پارکینگ و یه واحد در ...

به نظرت خوب خونه آش ؟قشنگ اینجوری؟؟

چون دوبلکس باشه دو طبقه ی جاست دیگه 

ولی اگه سه طبقه جدا باشه سخت تمیز کردن و مرتب کردنش منم وسواس دارم 

بدون آسانسور که نمیشه سخت تو خونه سه طبقه بدون آسانسور

کلا دوبلکس هم مزایا و هم معایبش زیاده 

ولی من اگر بودم دوبلکس نمیکردم به جاش نقشه ساختمون رو طوری میکشیدم که اتاق ها توی دید نباشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

به نظرت خوب خونه آش ؟قشنگ اینجوری؟؟چون دوبلکس باشه دو طبقه ی جاست دیگه ولی اگه سه طبقه جدا باشه سخت ...

خونه اون فامیل ما که خیلی باحاله 

بالا رو چهارتا اتاق درآورده 

پایین رو یه هال بزررررگ و یه اتاق بزرگ و آشپزخونه 

همکف هم که مجزاست یه خوابه ساختش و بیشتر برای مهمونای غریبشه 

چون خیلی مهمون میاد خونشون 

در کل خونشون با صفاست 

کلا دوبلکس هم مزایا و هم معایبش زیاده ولی من اگر بودم دوبلکس نمیکردم به جاش نقشه ساختمون رو طوری میک ...

میشه از مزایا و معایبش بگی من بعد ده سال دارم صاحب خونه میشم 

و میدونم همسرم اینقدر حوصله نداره باز بیاد بفروشه خونه جدید بخره یا یک خونه جدید بسازه پس مجبورم ی عمر سر کنم میخام ی جوری باشه هم خوردم راضی باشم هم همسرم 

خونه اون فامیل ما که خیلی باحاله بالا رو چهارتا اتاق درآورده پایین رو یه هال بزررررگ و یه اتاق بزرگ ...

ما هم مهمون داریم به خاطر همین میگم دوبلکس چون اینجوری حداقل طبقه بالا ک خواب و اتاقاست راحت میشه آدم 

من میخام سه طبقه باشه ولی دوطبقه دوبلکس باشه و طبقه سوم راهش جدا باشه یعنی هم پله هم آسانسور ندیدم ت ...

دقیقن همینطوریه

یه دوبلکس که یه سوییت یک‌طبقه بالاش جدا داره ورودی و آسانسور جدا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

میشه از مزایا و معایبش بگی من بعد ده سال دارم صاحب خونه میشم و میدونم همسرم اینقدر حوصله نداره باز ب ...

خب ببین پله ها برای بچه خطرناکه 

بعد هی بالا و پایین کردن ازشون هم پدر آدمو درمیاره 

تمییز کاریش هم که زیاده و طاقت فرسا 

ولی خوبی هاش اینه که طبقه اتاق ها خصوصی میشه 

بعد هم فضای هالت خیلی بزرگ و جادار میشه و میتونی یه آشپزخونه بزررررگ ازش دربیاری 

فقط حتما دقت کن که دسشویی و حمام چندتا دربیاری 

چون متراژ خونتون زیاده 

راستی اتاق ها هم همیشه خصوصی نیست چون جلوی مهمان فضول و بچه های شیطون رو نمیتونی بگیری که بالا نرن😂

متوجه نشدم اینکه شوهرت میگه سه طبقه باشه یعنی میخواین از دو طبقه ش همزمان استفاده کنید؟یا میخواین بدین اجاره ؟ اگر میخواید تصمیم اقتصادی بگیرید که بهتره هر واحد رو مستقل و کامل درست کنید و سه طبقه جدا باشن و یه واحد رو بشینید و دو واحد رو بدید اجاره مثلا یعنی زندگی تون توی یه طبقه باشه فقط 

ولی اگر میخواید دو طبقه رو هم زمان استفاده کنید اینکه جدا باشه خیلی بده هم خیلی ضایع ست و هم زندگی رو سخت می‌کنه واقعا 

ضمن اینکه میشه دوبلکس درست کرد و یه طبقه هم جدا داشت اینو باید از مهندسی که میخواد بسازه بپرسید که سازه رو محکم در بیاره 

از نزدیک ندیدم اینطوری ولی می‌دونم یه سری برج های تهران هستن که هر واحدشون دوبلکس و حتی تریبلکس هستن شدن رو میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85