دخترم 16روزشه هرچی شیرمو میخوره سیر نمیشه چسبیده به من مدام میخوره ولی بازم دهنشو باز میکنه یعنی گرسنمه...به باباش کشیده شکموشده قرص شیر افزا هم می خورم ،ماشعیر، غذاهای آبکی ،رازیانه و...امتحان کردم ولی بازم گرسنه است چیکار کنم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وبخاطر همین سینه رو ول میکنن و ما خیال میکنیم سیر شدن
پس یکم حوصله و تحمل کن تا کامل بخوره
خداروشکر که خوب شیر میخوره
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیرم اول اینکه موقعی که داره شیر می خوره با صورتش و گوشش بازی کن شیر و بخوره حتما بعد هم بعد از ۲۰ دقیقه که مطمین شدی شیرت و خورده کامل می تونی شیشه شیر شیرخشک بهش بدی من این کار و می کردم دکتر پسرم گفته بود
به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
چ خوب!!!اونوقت چ شیر خشکی بهش می دادی ؟؟اسمش چی بود؟؟
اره عزیزم بچه ها وقتی تازه بدنیا می ان هی فکشون خسته می شه دو تا مک می زنن و ول می کنن باید مدام در حال شیر دادن گوشش و کنار گوشش و زیر گلوش و ماساژ بدی تا شیر خوردن و ادامه بده
من برای پسرم همه مدل شیر خشکی امتحان کردم و اخرم سر همین که هی مدل های شیرخشکش و عوض کردیم تا اخر سه ماه فقط شیر خشک خورد و از اون به بعد فقط شیر خودم م خورد ولی همون اولین شیرخشکی هم که دادیم بهش نان بود بعد اپتامیل و چند نوع دیگر هم دادیم
به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد