2821
2789
عنوان

دکتر سیانکی

1256 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز من چون خودم زخم خورده هستم وظیفه دونستم اینجا تجربه عمل بینیم با دکتر سیانکیو خدمتتون بگم

در یک کلام انجام ندید

اگر زیباییتون براتون مهمه پیش دکتر سیانکی به هیچ وجه بینی تونو عمل نکنید

اینو فقط من نمیگم اگر ی تحقیقاتی انجام بدین و تو اینستا سرچ کنید متوجه میشد چرا

اول اینکه دکتر گند زد به بینی من تیغه بینیم کج شده هر کی میبینه متوجه میشه پره ها سورخای بینی باهم فرق داره 

و اینکه من گول خوردم😐😐😐

نمونه کارایی که توپیج گذاشته بودن بعضیاشون برای این دکتر نبوده اصلا بعدا هم که بروشون آوردمو اعتراض کردم گفتن که نه عزیزم پیج تغییر کرده برای دکتر دیگه ی کلینیک بوده ما دروغ نگفتیمو این حرفا درصورتی که قبلش اینجوری نمیگفتن کلا تبلیغات دروغین هم دارن مثلا تو اینستا چند تا پیجی که پزشکارو معرفی میکردن افشا کردن که نمونه کار ی دکتر ترکیه ای رو برداشتن گذاشتن به عنوان نمونه کار خودشون مردم هم که بروشون آوردن یکی از منشیاشون هر چی از دهنش در اومده بود گفته بود چتشو گذاشته بودن حتی من الان یادم نیست کدوم منشی بود در کل بعضی از اعضای کادر افراد بسیار چاپلوسی هستن که هر چی اعتراض کنید یجوری شمارو میپیچونن و اصلا گردن هم نمی گیرند خود دکتر هم همینطور میگه مشکلی نداره و اوکیه

در آخر که من دکترو به هیچ وجه حلالش نمیکنم بینی من کیس خوبی برای جراحی بود اصلا گوشتی نبود تمام دکترا میگفتن خیلی خوب درمیاد اما در آخر…

خیلی از زیباجوها ناراضی بودن البته امکان داره راضی هم وجود داشته باشه من نمیدونم

پیش هر دکتری میرید حتما تحقیقات لازمو انجام بدین گول نمونه کار پیجارو نخورید اصلا

و اینکه خدا شاهده من جز حقیقت هیچی نگفتم نه قصد داشتم دکتریو پایین بیارم نه از کسی تعریف کنمو بالا ببرم چون دکتر خوب اصلا نمیشناسم برای بینی

وظیفه انسانی خودم دونستم بیام تجربمو بگم شاید به درد کسی بخوره شاید کسی باشه مثل من هزینه عمل بینیشو با زحمت جور کرده باشه و دچار اشتباه من نشه که مجبور باشه چند برابر برای ترمیم هزینه کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم در مورد سیانکی تجدید نظر کنید

دقیقا ترکار ترین دکتر سیانکیه ببین یعنی اصلا هیچ تعقیری تو. بینی ایجاد نمیکنه یه دماغ طبیعی عمل میکنه با پره عای بالا و پایین سوراخ های کاملا نامتقارن ۸۰ درصد تیغه رو کج در میاره امضای کارشم واسه بعضیا یه قوزه واسه بعضیا فرو‌رفتگی کلا یه یادگاری از بلانسبت گوه‌ کاریش رو صورت زیباجو‌ به یادگار میزاره‌ خودشم تازه عمل میکنه قبل این جراح عمومی بوده یک ساله زده فوق تخصص

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

دقیقا ترکار ترین دکتر سیانکیه ببین یعنی اصلا هیچ تعقیری تو. بینی ایجاد نمیکنه یه دماغ طبیعی عمل میکن ...

وای دقیقاااااااا دقیقااااااااا دقیقاااااااااااا خدا ازش نگذره که تبلیغات درغی میکنن خود دماغ طبیعیو برمیداره کجو کلش میکنه پره هارو نابود میکنه ی منقار درست میکنه تحویل ملت میده من سال ۴۰۰ عمل کردم این همه گذشته هنوز اون گندی که گفت درست نکرده اشغال

من نمیدونستم تازه کاره تو پیجش زده بود عضو انجمن پزشکای زیبایی نمیدونم چی

وای دقیقاااااااا دقیقااااااااا دقیقاااااااااااا خدا ازش نگذره که تبلیغات درغی میکنن خود دماغ طبیعیو ...

امیدوارم این تاپیکو اونایی که قصد عمل دارن ببینن شاید کمکی بشه براشون پیشش نرم دقیقا نمونه کارها تو پیج دکتر زین هم هست نه این گردن میگیره نه اون فرم خروج از کلینیک اصلا به اسم این نیست به اسم دکتر الماسیه تو اینستا هم خیلیا ازش شاکی هستن چون مثل اینکه دستیار بوده میگن تازه شروع به کار کرده

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

امیدوارم این تاپیکو اونایی که قصد عمل دارن ببینن شاید کمکی بشه براشون پیشش نرم دقیقا نمونه کارها تو ...

سلام عزیزم ، دکتر علی زین رو میگید؟؟من پیشش وقت عمل گرفتم تروخدا اگه چیزی میدونید بگید 

سلام عزیزم ، دکتر علی زین رو میگید؟؟من پیشش وقت عمل گرفتم تروخدا اگه چیزی میدونید بگید

سلام عزیزم از دکتر زین اطلاعی ندارم بعضی عکس ها تو پیج سیانکی و زین مشترکه و هر جفتشون میگن نمونه کار خودمونه کار زین رو از نزدیک ندیدم ولی کار سیانکی افتضاحه الان هم دستیار قدیمی سیانکی پیش زین داره کار میکنه ولی خب به نظرم بهتره یکم بیشتر بگردید شاید دکتر بهتری پیدا کردید

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792