سلام دوستان عزیز من چون خودم زخم خورده هستم وظیفه دونستم اینجا تجربه عمل بینیم با دکتر سیانکیو خدمتتون بگم
در یک کلام انجام ندید
اگر زیباییتون براتون مهمه پیش دکتر سیانکی به هیچ وجه بینی تونو عمل نکنید
اینو فقط من نمیگم اگر ی تحقیقاتی انجام بدین و تو اینستا سرچ کنید متوجه میشد چرا
اول اینکه دکتر گند زد به بینی من تیغه بینیم کج شده هر کی میبینه متوجه میشه پره ها سورخای بینی باهم فرق داره
و اینکه من گول خوردم😐😐😐
نمونه کارایی که توپیج گذاشته بودن بعضیاشون برای این دکتر نبوده اصلا بعدا هم که بروشون آوردمو اعتراض کردم گفتن که نه عزیزم پیج تغییر کرده برای دکتر دیگه ی کلینیک بوده ما دروغ نگفتیمو این حرفا درصورتی که قبلش اینجوری نمیگفتن کلا تبلیغات دروغین هم دارن مثلا تو اینستا چند تا پیجی که پزشکارو معرفی میکردن افشا کردن که نمونه کار ی دکتر ترکیه ای رو برداشتن گذاشتن به عنوان نمونه کار خودشون مردم هم که بروشون آوردن یکی از منشیاشون هر چی از دهنش در اومده بود گفته بود چتشو گذاشته بودن حتی من الان یادم نیست کدوم منشی بود در کل بعضی از اعضای کادر افراد بسیار چاپلوسی هستن که هر چی اعتراض کنید یجوری شمارو میپیچونن و اصلا گردن هم نمی گیرند خود دکتر هم همینطور میگه مشکلی نداره و اوکیه
در آخر که من دکترو به هیچ وجه حلالش نمیکنم بینی من کیس خوبی برای جراحی بود اصلا گوشتی نبود تمام دکترا میگفتن خیلی خوب درمیاد اما در آخر…
خیلی از زیباجوها ناراضی بودن البته امکان داره راضی هم وجود داشته باشه من نمیدونم
پیش هر دکتری میرید حتما تحقیقات لازمو انجام بدین گول نمونه کار پیجارو نخورید اصلا
و اینکه خدا شاهده من جز حقیقت هیچی نگفتم نه قصد داشتم دکتریو پایین بیارم نه از کسی تعریف کنمو بالا ببرم چون دکتر خوب اصلا نمیشناسم برای بینی
وظیفه انسانی خودم دونستم بیام تجربمو بگم شاید به درد کسی بخوره شاید کسی باشه مثل من هزینه عمل بینیشو با زحمت جور کرده باشه و دچار اشتباه من نشه که مجبور باشه چند برابر برای ترمیم هزینه کنه