2821
2789
خب گلم، انشالله خوش خبر باشی

راستش هنوز سونو رو به دکتر نشون ندادم  چون دیگ وقت نبود امروز

ولی خود دکتر سونوگرافی گف کیست های ریز داری پیگیر باش برو دکتر چون سینه هاتم ورم داره یکم

حالا باز باید برم به دکترم نشون بدم

راستش هنوز سونو رو به دکتر نشون ندادم چون دیگ وقت نبود امروزولی خود دکتر سونوگرافی گف کیست های ریز ...

کیست اصلا خطرناک نیست، دمنوشی که گفتم حتما حتما بخور، کیست سینه رو آب میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما امتحان میکنم ولی باز نگرانم تا برم دکتر سونو هم نخوندم اصلا تااین حد استرسی هستم😬حالا  سونوگرافی فهمیده یود استرس داره گفتم شاید چیزی گفته ک نترسم دوبار ازش پرسیدم واقعا چیزی نیست گفت توده که ندیدم ولی کیست داری حتما پیگیرباش

اخه ازچی بوجود میاد من خیلی لاغرم تعجب کردم ک کیست دارم همیشه فکر میکردم کسایی ک اضافه وزن دارم دچار کیست میشن

حتما امتحان میکنم ولی باز نگرانم تا برم دکتر سونو هم نخوندم اصلا تااین حد استرسی هستم😬حالا سونوگرا ...

نه بابا اصل حرف رو زده دیگه، خب جواب رو داده دستت، دروغ که نمیگه، فقط کیست داری اونم خیلی‌ها دارن که اصلا اصلا خطرناک نیس، هیچ نگران نباش

اخه ازچی بوجود میاد من خیلی لاغرم تعجب کردم ک کیست دارم همیشه فکر میکردم کسایی ک اضافه وزن دارم دچار ...

کیست هزاران دلیل داره، مهمترینش اعصاب و استرس که باعث تمام بیماری‌ها هستن، غذای چرب و کلی عامل دیگه 

کیست هزاران دلیل داره، مهمترینش اعصاب و استرس که باعث تمام بیماری‌ها هستن، غذای چرب و کلی عامل دیگه

پس ازهمون من خیلی استرسی هستم عصبانیتمو تاحدی کنترل کردم ولی استرسم رو نميتونم سرهمین معدمم داغون شده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز