2821
2789
اره باید برم خداکنه چیز خطرناکی نباشه

نترس گلی چیز خطرناک که در ذهنت هس اصلا دردی نداره، سینه ات رو با دست ماساژ دادی؟ خدای نکرده تغییر شکل در سینه احساس برآمدگی فرورفتگی، احساس توده در سینه که نداری، هرچند هیچ کدوم از این علائم به قورت صددرصد هم خطرناک نیس 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نترس گلی چیز خطرناک که در ذهنت هس اصلا دردی نداره، سینه ات رو با دست ماساژ دادی؟ خدای نکرده تغییر شک ...

به دردش اهمیت نمیدادم تااینکه چن روز پیش گفتم خودم یه نگاه بندازم که حس میکنم داخل یکیش یه چیزسفت که نمیدونم از خودشه یا چیز دیگ بهداشتم رفتم گفت ممکنه بافت خود سینه باشه باید بری سونو به غیر ازاین و درد چیز دیگ ای نه

اره چون چن سال پیش هم درد داشتم سونو دادم گفت از عصاب چیزی نیست چه درمانی؟

ببین به مدت یک ماه، هرروز یک قاشق غذاخوری نعنا خشک رو بریز داخل لیوان و روش آبجوش بریز و بذار یک ساعت دم بکشه و بعدش با قاشق هم بزن و بخور، کیست اگه خدایی نکرده داشته باشی،طوری آب میکنه که نگو، یک ورق هم ویتامین ای بخر هر هفته فقط دوتا بخور، چون ویتامین ای محلول در چربی هس زیاد خوردنش خطرناک هس مجازش در هفته دوتا، برا دردهای سینه خوب هس اما حتمن حتمن دمنوش نعنا اشک رو از امروز شروع کن

ببین به مدت یک ماه، هرروز یک قاشق غذاخوری نعنا خشک رو بریز داخل لیوان و روش آبجوش بریز و بذار یک ساع ...

باشه عزیزم ممنون بعد از صافی رد کنم یا نعنا هم باهاش بخورم؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز