2777
2789

اره دکتر طب سنتی برای پدرم اسپند داده بود ولی نخورد گفت بدم میاد اما میدونم یک مقدار مشخص باید خورد بیشترش مسموم میکنه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😰😵

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

من یادم میاد خیلی خیلی وقت پیش مادرم خورد میترسید حامله باشه همسایمونه  گفته بود بخوره مامانم خورد و چشت روز بد نبینه دیگه رسوندنش بیمارستان ..فکر کرده بودن خود کشی کرده 😨😨اوایل انقلاب اون زمان با افرادی که خودکشی میکردن بسیار بسیار رفتار بدی داشتن😐😐مامانم میگفت همش دعوا و توهین میکردن و هرچی میگفته من خودکشی نکردم بازم دعوام میکردن ..فکرش رو بکون اصلا کسیکه خودکشی کرده خودش مریض و افسرده بخوان توهین وتحقیر هم بشه..دیگه کاملا نامیدش میکردن😐😐😥😥

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

عزيزم من خوردم البته براي مشكل گوارش اما خيلي كم در حد چهارتا دونه منظورم اون دونه ريز سياهاست  نه درستش كه چوب داره و خوبم شدم اما تا جاييم كه ميدونم فقط براي رفع بلغم و مشكل گوارشه