2777
2789
عنوان

مرگ مردن

110 بازدید | 5 پست

به نظرتون آدما دوست دارن بمیرن ، دلیلش چی میتونه باشه ؟

یا شما چی تا حالا به مرگ فکر کردید ، چه اتفاقی افتاد که به فکرش افتادید ؟ دوست داشتید که اون لحظه بمیرید اما همینطوری که نمیشد پس میخواستید دست به خودکشی بزنید چرا ؟

دو بار دوست داشتم بمیرم :

افسردگیم داشت بهتر میشد ۱ کنکور ۲ فهمیدم رل داره ولی بعدش که گذروندم اوضاع خیلی بهتر شد

حقیقتا تا حالا جدی به خودکشی فکر نکردم

https://t.me/lmn0p0_0 

وقتایی درد از آستانه تحمل بالاتره .اونقدر فشار روت هست که میخوای فقط نباشی 🙂 بار ها تجربش کردم .

حتی خودکشی کردم .زیااااد .هرشب حتی مدت ها آرزوی مرگ کردم 

نمردم اما الان فهمیدم هرچی شد وایستم درد بکشم تا بزرگ شم توی همین دردت هزار تا درسه .🙂 مرگ دردی رو درمان نمیکنه چون غم مال روحه نه جسم .تازه بدتره که میبینی ازون دنیا اما دیگه کاری از دستت برنمیاد برای عزیزان بیشتر غصه میخوری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییییی زیاد پیش اومده دلم خواسته بمیرم اما نه جرات خودکشی دارم نه طاقت درد و مریضی. فقط میخواستم دیگه  نباشم 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

نباشی چی میشه؟

دیگه حوصله رنج های این دنیا رو ندارم. میدونم برای همه هست اما حس میکنم من دیگه مغزم نمیکشه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.