2777
2789
عنوان

ینی دوسم نداره

227 بازدید | 44 پست

من هجده سالمه یه پسر همسن خودم هست بهم ابراز علاقه کرد یه سال پیش و خانواده هامونم در جریانن،مامانش رو آورد منو دید صحبت کردیم،وقتایی که هست چت میکنیم خیلی مهربونه و با احساس،ولی از همون اول هم خیلی روز ها نمیومد چت کنیم💔

یعنی اصلا نبود یه بار می‌گفت خواهرم مریض شده یه بار می‌گفت رفتیم جایی،بهم چند وقت پیش گفت دو هفته نمیتونم باهات صحبت کنم مشاور کنکورم گوشی رو ازم میگیره،بعد اومد دو سه روز باز الان دوستش پیام داده نمیتونه بیاد چند روز 

اینم بگم وقتایی که هست واقعا انقد رمانتیک که دوستام تعجب میکنن اصلا،ولی خوب همینجوری تو این یه سال شاید مجموعا ما اندازه چهار ماه با هم بودیم......💔

دوستم داره اصلا؟

بله عزیزم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هجده ساله هنوز هورموناش تعادل نداره بلوغش کامل نشده خودتو مچل این نکن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بهتره بری سراغ درست

مادرش بیجا کرده که اومده صحبت کرده

خودش و مادرش دستشون‌ تو یه کاسه س که فکر تورو مشوش کنن

از زندگی بندازنت 

خانواده تو چرا قبول کردن باهاشون صحبت کنن ؟چرا نزدن تو دهن اونا ؟

اگه همون رمانتیک بودنش تو رو بدبخت نکرد

هجده ساله هنوز هورموناش تعادل نداره بلوغش کامل نشده خودتو مچل این نکن

خیلی ببخشید منو شما هم سنیم که این حرفو میزنم 

پسره هنوز آب نداره یه سوزی بیشتر نیست بعد خود،ار،ضایی 

حالا مادر بی همه چیزش اومده براش خواستگاری که زن ببره 

خیلی ببخشید منو شما هم سنیم که این حرفو میزنم پسره هنوز آب نداره یه سوزی بیشتر نیست بعد خود،ار،ضایی ...

اره افرین دوسال بعد تو راهروهای دادگاه میدوعن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم