2789
عنوان

خانما بیاین🔞

431 بازدید | 14 پست

ببخشید منو شوهرم یکماه بیشتر میشه رابطه نداریم،

چرا؟  چون که هرروز دعوا میکنیم قلبمم ازش شکسته.انتظار سه ساعت بازی هم داره من اصن نمیتونم تو روش نگاه کنم چ برسه به معاشقه.خیلی خوشم میاد باز ببوسمش ،از فاصله چند سانتی قیافه نحسشو ببینم.

چیکار کنم؟

بهش میگم من برمیگردم اونور دستت بهم نخوره و کارتو دو سه دقیقه تموم کن. میگه نه،

پررو میگه تو مث قبل باش من قول میدم درست شم عین سگ دروغ میگه تو این پنج سال خیلی این حرفو زده 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نکنه دل زن سرد بشه دیگه تمومه

من اصلا دلم نمیخواد با قاشق خونه غذا بخوره و ظرفشو بشورم چندشم میشه این توقع معاشقه داره از من.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نقش بازی کن

ن من نمیتونم انگار گوشت تنمو میخورمو

وای منم ی چند وقته نسبت به قبلم نود درصد از نیاز جنسیم نابود شده از شوهرم زده شدم نمیدونم ی حالی هست ...

من خودار ضایی میکنم و میل دارم ولی بااین بشر نه.

البته ما دعواهامون واقعا مقصر همسرمه ولی خوب قبول نداره

شوهر منم قبول نداره مبگه تو نباید بد برداشت میکردی ،

نه من انگار اصلا صفر..... من خیلی شوهرمو دوسش داشتم الانم میگم قلبم میلرزه اما اون خیلی اذیتم کرد

ن من دیگه قلبم نمیریزه بی حسم

شوهر منم قبول نداره مبگه تو نباید بد برداشت میکردی ،

ببین من کلا قید همه چی رو زدم میگم بیا دو تایی با بچمون خوش باشیم گور بقیه اما این تو خونه بیس و چهاری بغه اخمو هست بیرون و جلو بقیه خوب و مهربون و بذله گو هست... وقتی باهاش حرف میزنم بحث رو به حاشیه میکشونه تا با من دعوا کنه فرق نداره در مورد چی باهاش حرف بزنم 

ببین من کلا قید همه چی رو زدم میگم بیا دو تایی با بچمون خوش باشیم گور بقیه اما این تو خونه بیس و چها ...

ولش کن بابا خودت خوش باش