2777
2789

منم حس عروسی رفتن ندارم 

واقعا برامم مهم نیست ازدواج کنم یانه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چند سالته

۲۶تموم کردم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۲۶تموم کردم

منم سی رو شروع کردم

ازدواج هیچی نیست جز مسولیت های شخمی

دیشب عروسی بودیم 

هی مادرم امروز کیلید کرده میگه به یکی بله رو بگو تا بیام خونت

گفتم مادرت خونه تو میاد براش آسایش میذاری؟

توام بیایی خونه من همینه 

برو خونه قوم و خویشت فرض کن من مردم 

فقط می‌خوام آدمو دک کنن و خودشون قرش بدن

منم سی رو شروع کردمازدواج هیچی نیست جز مسولیت های شخمیدیشب عروسی بودیم هی مادرم امروز کیلید کرده میگ ...

دقیقا منم واقعا حوصله ارتباط با یه خانواده با رفتار و فرهنگ متفاوت رو ندارم 

بعد از همه مهم تر خود آقا پسر که رفتارش جی باشه بخواد کاراشو من کنم ،کارای خونه ،مهمون داری ،دعوا ها و 

میبینم اعصاب این کارا رو ندارم من 

خودمم آدم برون گرام برای ارتباط گرفتم خیلی سختمه

دقیقا منم واقعا حوصله ارتباط با یه خانواده با رفتار و فرهنگ متفاوت رو ندارم بعد از همه مهم تر خود آق ...

درون گرا*

دقیقا منم واقعا حوصله ارتباط با یه خانواده با رفتار و فرهنگ متفاوت رو ندارم بعد از همه مهم تر خود آق ...

وای آنا حالا حسابکن یکی از یه شهر دیگه بیاد خواستگاری 

مثلا تو اهل لرستانی یکی از خراسان بخواد بیاد ازدواج کنه

وای خداااااا

یا مثلاً شما از کردستان باشی یکی از اراک بیاد خواستگاری همه چیزم داشته باشه و مثلا از لحاظ مالی خیلی توپ باشه دیگه اطرافیان چوب تو آستین میکنن آدمو که بله بگو

بعد آدم

بعد از دوسال با یه توله برمیگرده و اختلاف فرهنگ نابود می‌کنه آدمو 

وای آنا حالا حسابکن یکی از یه شهر دیگه بیاد خواستگاری مثلا تو اهل لرستانی یکی از خراسان بخواد بیاد ا ...

خب اونا که اصلا نه فکر میکنم نه راه میدم 

والا همشهری و آشنا میان آخرش چی درمیاد وای به حال شهر دیگه 

تازه اونجاها تنها هستی و قوم شوهر