بیست ساله یه خاستگار خوب نداشتم شدم ۴۰ یه مردی که دستش به دهنش برسه تروتمیز باشه چرت و پرت نگه بوگند نده قیافه و قد نمیخاستم شاغلم نیستم کیا اندوه بلند مدت و طولانی دارن؟
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا
معراج چند شب خوندم ولی دیدم نوشته سندیت نداره تو مفاتیحم نیست
دعایی که تمام اسم های خدا توشه
دعایی که اگه با معنی بخونی انگار خواسته دلته
حتی اگه سندیت نداشته باشه نمیتونم منکر آرامش و معجزه بشم
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا
توشون بودم ادم های از اجتماع مونده میرن توش حالت بهم میخوره
مطمئنم خدا یه بخت خوب کنار گذاشته برات
بخدا گاهی دیر کردن به معنی بد بودن نیست
شاید یه بهتر منتظره
تو اجتماع باش
رفت آمد فامیلی و همسایه ها داشته باش
از کم توقع بودنت بگو
اخلاف و هنر های خوبت و نشون بده
تو هنوز اوج جونیت هست