2777
2789

نمیدونم من صبح عروسی برام آوردن خیلی خوشمزس تا روز بعد داشتم همونا حالمو خوب کردن اما عاشقشم خوشمزس😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ادویه خاصی نمی‌زنیم نمک و آویشن و یکم زردچوبه 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دوس ندارم از الان دارم فک میکنم بعداز زایمان چجوری میخوام بخورم ولی مامان من اکثرن مغزو اینا میریزه با روغن حیوانی 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اصلا دوس ندارم از الان دارم فک میکنم بعداز زایمان چجوری میخوام بخورم ولی مامان من اکثرن مغزو اینا می ...

حتما بخور بدنت قوت بگیره

کاش منم یکی یود واسم میپخت 

غریبم‌تو شهر خودم 

کمرم هم داره دوتا میشه از درد😫

همسایه کریمه اهل بیت ع.
حتما بخور بدنت قوت بگیرهکاش منم یکی یود واسم میپخت غریبم‌تو شهر خودم کمرم هم داره دوتا میشه از درد😫

اصلا مگه تاثیری ام داره اخه؟؟من کلا دوران پریودمم فقط شیاف استفاده میکردم اصلا کاچی لب نمیزدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اصلا مگه تاثیری ام داره اخه؟؟من کلا دوران پریودمم فقط شیاف استفاده میکردم اصلا کاچی لب نمیزدم

روی من تاثیر داره

میگم کنر درد ممکنه از بارداری باشه 

تازه سه روز عقب انداختم

همسایه کریمه اهل بیت ع.
روی من تاثیر دارهمیگم کنر درد ممکنه از بارداری باشه تازه سه روز عقب انداختم

علائم بارداری کلا متفاوته ولی خب امکانش هست اگه باردار باشی کار سنگین کرده باشی کمردرد بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40