2777
2789

شیوه زندگی ادما باهم متفاوته چون ما دوس نداریم دلیل نمیشه بگیم چرا اینکارو میکنن و ایراد بگیریم زندگی خودشونه

فقط برا خانما که مضرر نیس برا مردا هم مضرره

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی خانواده های فرهنگ پایین دیده میشه

ولی فضولی و اظهار نظر درباره بقیه اخه از خانواده های پولدار و سطح بالا میاد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

منم خیلی میبینم

خب خانواده وقتی پیگیر نباشه،پی عشق و حال خودش باشه همینه توقعی نمیشه داشت

پایه خانواده....

از سیگار شروع میشه و چیزای دیگه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من خودم ی وقتا سیگار میکشم اما تو خونه خیلییییی کم ی وقتا ک خیلی ذوق دارم یهو جوگیر میشم😂

اما خیلی بدم میاد میبینم تو دانشگاه خیلی راحت نشستن سیگار میکشن پشت فرمون تو خیابون

این خیلییی زشته

جدا ازینکه یسریا بخاطر جلب توجه وحس گنگ بودن و این مسائل سیگار میکشن، بعضیا واقعا دوس دارن و مثل خیلی چیزای دیگه که مضره بازم استفاده میکنن صرفا بخاطر علاقه به سیگار. 

در شان یه انسان فهمیده نیست بیخود قضاوت کنه و برچسب زشت به بقیه بزنه. 

خیلی قشنگه اتفاقا

من خودمم میکشم

شمام تو خرخره تو سختی باشی میکشی

😤

اون دفعه پیش کسی ک دوستش داشتم کشیدم زده بود به سرم بعد میگفت یه جوری کام میگیری آدم جرئت نمیکنه بهت چیزی بگه و از اونموقع دیگ رابطه احساسیمون ترکید