2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

319 بازدید | 14 پست

دوستان من 2 ماهه تو اقدامم امروز صبح پری شدم خیلی ناراحتم خیلی سر بچه اولم خیلی راحت باردار شدم چرا الان نمیشه کار سنگین هم به اون صورت نکردم بگین علتش چیه ممنون 

سلام

منم الان ماهه ششم اقدامم

بچه اولمو ماه اول باردار شدم

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز موعدمه بچه ها صب بی بی زدم منفی بود بنظرتون زوده؟پری هم نیومده 😢😢😢

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بزار چند روز بگذره

امروز اصلا طاقت نیاوردم زدم 😢😢😢

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

عزیزم منم بچه اولمو بعد از دو ماه اقدام باردار شدمی ولی دومی رو ۱۴ ماه طول کشید تازه با دارو و قرص باردار شدم

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

منم برای بچه دوم اقدام کردم.وقت موعد پری هست ولی هیچ علایمی ندارم،بی بی چک هم گذاشتم که فقط یه هاله  انداخت.امیدوارم این ماه یا ماه دیگه باردار شم چون اون وقت دیگه میفته نیمه دوم که دوست ندارم

خدایا شکرت به خاطر نعمت بزرگی که به من دادی. خدایا به همه منتظرا نی نی سالم و صالح بده. مراقب نی نی منم باش.نی نی جونم بی صبرانه منتظرتیم

سلام دوستان. منم تو اقدام دومی هستم. نباید زیاد انتظار داشت که مثل دفه پیش زود باردار بشیم. اون موقع سنمون کمتر بوده. تا بخواد دوباره رحم آماده بشه طول میکشه... ایشالله این ماه هممون دوباره مامان میشیم😊😊😊🙏🙏🙏🙏

🌷🌷🌷33 سالمه. یه پسر 6 ساله دارم. 3 ماهه اقدامم🌷🌷🌷
سلام دوستان. منم تو اقدام دومی هستم. نباید زیاد انتظار داشت که مثل دفه پیش زود باردار بشیم. اون موقع ...

انشالله

خدایا شکرت به خاطر نعمت بزرگی که به من دادی. خدایا به همه منتظرا نی نی سالم و صالح بده. مراقب نی نی منم باش.نی نی جونم بی صبرانه منتظرتیم

من اولی رو بعد هفت ماه باردار شدم.دومی ماه اول باردار شدم ماه اخر تو شکمم مرد.سومی رو ماه دوم باردار شدم دو ماهه سقط شد.الان برای دومی ۱۴ ماهه دارم تلاش میکنم بیفایدس..انتظار داشتم بعد اینهمه سختی و فشار روحی خدا اینجوری دلمو نشکنه اما انگار صدای من بهش نمیرسه...و بدتر از من کسی نیس براش...دو ساله از مرگ بچم گذشته هنوز کارم گریه و زاریه

من اولی رو بعد هفت ماه باردار شدم.دومی ماه اول باردار شدم ماه اخر تو شکمم مرد.سومی رو ماه دوم باردار ...

ای واااای چقدر سخته ولی ناشکری نکن حتما یه حکمتی داره عزیزم صبور باش

سلام دوستای عزیز .

من یه گروه به تازگی زدم که همه اونایی که دوران قبل از بارداری رو میگذرونن دور هم جمع بشن و از تجربیات هم استفاده کنن. از همه دوستانی که تجربه زیادی دارن و یا حتی تجربه ای ندارن دعوت میکنم بیان تو جمع ما .  لینک رو تو تل گ ر ام کپی کن بعد روش بزن میای تو گروه . 😍😍

گروه فرشته های زمینی_کوچولوهای آسمانی۹۷

https://t.me/joinchat/CugMEBKxm2vLdqoHT8yJPghttps://t.me/joinchat/CugMEBKxm2vLdqoHT8yJPg