2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بفرمایید عزیزم

ببخش توروخدا تو‌تایپکی دیدم گفتید سردرد اینا داشتید و ام آرای دادید گفتن کیست کوچولو دارید وسردردتون ربطی بهش نداشته توروخدا چیکار کردید سردردتون خوب شده راهنمایی کنید ممنونم 

ببخش توروخدا تو‌تایپکی دیدم گفتید سردرد اینا داشتید و ام آرای دادید گفتن کیست کوچولو دارید وسردردتون ...

الانم  بعضی  وقتا دارم  سردرد رو    

دکتر  مغز اعصاب  دارو داده  بود   بیشتر  برای   التهاب  بود  مسکن   اینا  داد    سردرد هام  کمتر شد    

اسطوقدوس اینا   هم میخوردم   خوب  بودن   

و  یه  قطره ای  اعصاب   بود  از یه  دکتر   تو تهران میخریدم   گیاهی   بود   بنظرم   اونم  تاثیر  مثبتی  داشت   برام

ببخش توروخدا تو‌تایپکی دیدم گفتید سردرد اینا داشتید و ام آرای دادید گفتن کیست کوچولو دارید وسردردتون ...

اهان  یادم  اومد  این  دکتره   یه سری    یه دستگاهی  انداخت  به  شانه  گردنم  مثل  دستگاه  فیزیو  تراپی  بود   حالت  برق  گرفتی  داشت      این  برای   سردردم عالی  بود  یادم     تا چند ماه  سردرد نداشتم 

ولی  چون  من  تهران نیستم  نتوستم  بازم  برم  پیشش  

2824
2823
2791
2779
2792