2777
2789
عنوان

دوستش دارم

177 بازدید | 16 پست

به همکارم علاقمند شدم اولش فکر میکردم بعد از ضربه ای که از رابطه قبلیم خوردم دیگه نمی‌تونم  به کسی علاقه مند بشم ولی دوباره عاشق شدم اما این بار هم واقعاً  امکان نداره به هم برسیم چون ایشون عاشق یه شخص دیگه بودن و اون بهش خیانت کرده تموم شده ولی هنوز این ذهنش فکرش درگیر اونه اصلاً نمی‌شه

چرا این سرنوشت منه😭😭😭😭😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه انرژی کافی برای شروع رابطه رو نداری و طرف مقابلت هم نداره، از همون اول شروع نکن. فکر کن بری با طرف و باز آسیب ببینی. بعد اونوقت هر روز حالت بده.

بشین منطقی فکر کن، اگه واقعا نمیتونید با هم باشید و هیچجوره راه نداره، اصلا وارد رابطه نشو!! فراموشش کن

چون هنوز خاطره‌ای با هم اینجوری نساختید راحت میشه بیخیال طرف شد 

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته☹️

امروز سرکار نبودم از صبح دارم شادمهر گوش میدم و اشکام میاد

((اونجا که میگه: هرکاری کردم چهاردیواری دلم بشه خونه‌ت اما نشد// من خبر دارم که گشتی مثل من یکی بشه دیوونه‌ت نشد))

چرا واقعن اینطوریه سرنوشت منه

چه وضع گندیههر کی رو میبینی یه بار خیانت کرده

دختره رو من دیدم یه دختره تیپاره ک هر روز دست یکی رو میگیره میاره میکنه تو چشم این

و حالم از این بده چرا منی ک بهش گفتم دوستت دارم گفت نمیشه تو گذشته‌مو میدونی و.... ولی یه دختر داغون مثل این رو دوست داره))

امروز سرکار نبودم از صبح دارم شادمهر گوش میدم و اشکام میاد((اونجا که میگه: هرکاری کردم چهاردیواری دل ...

چی بگم عزیزم🥲🥲منم تو شرایط مشابه شما بودم 

صبر داشته باش گلم ایشالا که همه چی درست میشه بر وفق مرادتون♥️

اگه انرژی کافی برای شروع رابطه رو نداری و طرف مقابلت هم نداره، از همون اول شروع نکن. فکر کن بری با ط ...

خاطره ک ساختیم

کلی درد و دل

کلی صحبت و محبت و.... ولی رفیق خوبشم بقول خودش

چی بگم عزیزم🥲🥲منم تو شرایط مشابه شما بودم صبر داشته باش گلم ایشالا که همه چی درست میشه بر وفق مراد ...

برای شما چی شد؟

من امروز یه عهدی کردم با حضرت عباس امیدم ب ایشونه

خاطره ک ساختیمکلی درد و دلکلی صحبت و محبت و.... ولی رفیق خوبشم بقول خودش

اصلا احساسی تصمیم نگیر باشه؟

اگه دوستید اصلا اصلا پیشنهاد رابطه رو نده بهش. چون یا وارد رابطه میشید (که با این چیزایی که گفتید احتمالا رابطه‌تون تاکسیک میشه) یا دوستیتونم حتی به هم میخوره

اصلا احساسی تصمیم نگیر باشه؟اگه دوستید اصلا اصلا پیشنهاد رابطه رو نده بهش. چون یا وارد رابطه میشید ( ...

بهش پیشنهاد دادم گفت دلربا کاش هیچی از گذشته‌م نمیدونستی چرا تو انقد زرنگی ک فهمیدی و....

بعد بهش میگم میخام برم از دفتر ک بتونم فراموشت کنم میگفت هیس هیچی نگو نمیخام بشنوم نمیتونم نبودتو تحمل کنم