2777
2789
عنوان

بچه ها توی اسنپ کمک

162 بازدید | 22 پست

یه اسنپ گرفتم با مامانم بعد توی راه که همش آهنگ های بد گذاشت و همش حرف زد وقتی رسیدیم مامانم پیاده شد من داشتم حساب می کردم سنش 40 و اینا بود بعد برگشت بهم گفت رشتت چیه منم گفتم بعد اومدم برم گفت اسمت چیه منم نگفتم و رفتم. بعد اولش زنگ زده بود رو گوشیم تا موقعیت دقیق مکانیک رو بفهمه برا آدرس یعنی شمارم رو داشت. 

حالا وقتی رسیدیم خونه پیام داده اسمت چیه بلاک کردم بعد یه نیم ساعت دیگه با یه شماره دیگه بهم زنگ زد تا صداش شنیدم گفت الو بلاک کردم حالا یه رب پیش دوباره از هر وشماره که بلاک کردم بهم زنگ زده شده. 

تو رو خدا بگین چی کار کنم دارم از استرس می میرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشتیبانی اسنپ زنگ بزن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

زنگ بزن پشتیبانی اسنپ گزارش بده،داخل همون برنامه اسنپ هست پشتیبانی،واحد شکایات وصلت میکنن ممکنه یکم پشت خط بمونی ولی تحمل کن،من یکی دوبار مزاحم اسنپ سمج داشتم جفتشون رو گزارش کردم،گزارش نکنی اذیتت میکنه،حتما اینکارو بکن