postwi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10837 عنوان از دیروز عصر تالا آن نشده😕 100 بازدید | 13 پست پارتنرمه زنگش بزنم؟ حدس میزنم کار خیلی واجبی داشته که فرصت نکرده و نکنه من با زنگ زدنم مزاحمش بشم ولی اینم حقمه که بهم بگه و باعث نگرانیم نشهزنگ بزنم؟ 1403/08/03 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setareammm عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5298 بزن برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12668 پیام بده مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
postwi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10837 حس میکنم از قصد اف شده خبر ازش بگیری هیچوقت از اینکارا نمیکرد اخه
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 17534 اره زنگ بزن بنظر من ی ادم هرچقققققققد سرش شلوغ باشه ی دقیقه وقت داره خبر بده چطور زمانی میخوان مخ بزنم ۲۴ ساعته فرت فرت پیام میدن اما همینکه باهاشون میری تو رابطه یهویی سرشون شلوغ میشه
postwi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10837 اره زنگ بزن بنظر من ی ادم هرچقققققققد سرش شلوغ باشه ی دقیقه وقت داره خبر بده چطور زمانی میخوان مخ بز ... هی زدم بنده خدا مادربزرگش فوت کرده 🥲دقیقا از همون دیشبی که نیومد مادربزرگشو برده بود بیمارستان گفته بود دیر میام که یهو اصلا نیومد...
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 17534 هی زدم بنده خدا مادربزرگش فوت کرده 🥲دقیقا از همون دیشبی که نیومد مادربزرگشو برده بود بیمارستان گفته ... خدا بیامرزش