2777
2789
عنوان

مرغ عشق

69 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من سه تا مرغ عشق خریدم یکی نر دوتا ماده درون یک قفس،روزی که خریدم فروشنده گفت این سه تا باهم جور هستن اما چند روز که گذشت دیدم نر با یکی از ماده ها  خیلی باهم عاشقانه رفتار میکنند اون یکی ماده حسابی میزدن و حتی خونش رو خراب میکردن اومدم یه قفس جدا برای اون یکی ماده خریدم اما دیگه اون نر و ماده عاشق دیگه خیلی شاد نیستن واین یکی هم همین طور. مدام از توی قفس های جدا به هم نگاه میکنن صدای هم میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مرغ عشق ها تک همسرن خروس نیستن کهباید همون توی یک قفس یه جفت باشه.قفس اون یکی ماده هم بزار کنارش ...

وقتی این ماده بود اون دوتا جلو این یکی بیش از حد عاشقانه رفتار میکردن الان انگار زن و شوهرها ی معمولی

این ماده که جدا کردم الان یادش نیست چقدراون دوتا زجرش میدادن از صبح تا شب میچسبه به میله ها نگاه اونا می‌کنه😥

آره چون هر از گاهی با اونم جفت گیری میکرد

عه چقدر عجیب.🤕

حالا چرا ۳ تا گرفتی همون یه جفت نگرفتی؟

من باشم میرم یدونه نر میخرم برا اون ماده تکیه

مطمئن باش که مهرت نرود از دل من_____مگر آن روز که در خاک شود منزل من

عه چقدر عجیب.🤕حالا چرا ۳ تا گرفتی همون یه جفت نگرفتی؟من باشم میرم یدونه نر میخرم برا اون ماده تکیه

روزی خریدم خیلی عجله داشتم پسرم خیلی اصرار داشت همین الان بخر دیگه توجه نکردم

من دو تایی دیدم سه تا ندیدمیه شوهر براش بخر 😁

قصدم همین بود خیلی این ماده رو میزدن زیر نوکش کل پراشو کندن رفتم یه قفس براش خریدم دوروزه پیش تا قفس خریدم در مغازه پام پیچ خورد و دکتر رفتم گفت شکسته  رباط آشیب دیده و امروز گچ گرفتم گفتم شاید جدا کردنشون خدا دوست نداشته😔نظر شما چیه

قصدم همین بود خیلی این ماده رو میزدن زیر نوکش کل پراشو کندن رفتم یه قفس براش خریدم دوروزه پیش تا قفس ...

نه فکر نمی‌کنم به خاطر این باشه به دلت بد راه نده انشالله که خیره

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕