2777
2789
نشدم رفتم آزمایش خون دادم مثبت بود

اخه من بعد پریودیم رابطه داشتم چون شک داشت قرص خوردم سه روز دوباره پریود شدم الان موندم ۷ ابانه نمیدونم هستم یا نه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد پریودیت رابطه داشته ک شک کنی؟

بعد پریود دوم داشتم رابطه و خب مطمئن بودیم که چیزی نشده

اما قبل خوردن اورژانسی و قبل پریود دوم آره شک دارم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

افتضاح کف شد اجی

عههههه

حامله ای

فقط اینکه بهم بوگو داره میجوشه؟

ایقد ریختم بهم میگه نه تا ازمایش

کاملا درست میگه  بابا این همه استرس نمیزار نطفه بچه بسته بشه بیخیال باش تا روز15  انتقال بعد  اول تست بزن مثبت شد برو ازمایش بده

https://daigo.ir/secret/41700181532