2777
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 25 پست
قربونت برم‌مهربونم😍😍🥰🥰ایجاانم آفرین بهت تو همه‌جوره هنرمندی 🥰😘🤩😍

عشق منی قلبم😍😍🌷🌷♥️♥️💋💋😘😘🫂❤️💗💖💞💝💚💙

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جان ما هم ناهار بادمجون با برنج داشتیم جات خالی خیلی خوشمزه بود😍

نوش جان فدات شم😍🥰🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@بهارگیلانی  

سلام عزیزم خوبی
ببخش منو تگ کردی اومدم تاپیک قفل بود😂
اون کبوترهای بدبخت زنده بودن؟
یکی نوشته بود ولی اینا بِمُردَن🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@بهارگیلانی سلام عزیزم خوبیببخش منو تگ کردی اومدم تاپیک قفل بود😂اون کبوترهای بدبخت زنده بودن؟ یکی ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبید سلامتید ..کامنتا از اول خوندی🤣ینفر گفت انگار یجی کشیدن نعشه شدن 😂من ک دیگ نتونستن جلو خندم بگیرم ترکیدم ..اره اسی گفت دوباره خوب شدن رفتن بازی

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلام عزیزم قربونت شما خوبید سلامتید ..کامنتا از اول خوندی🤣ینفر گفت انگار یجی کشیدن نعشه شدن 😂من ک ...

فدای محبتت ممنون منم خوبم😍😍 وااای اره خوندم عااالی بود،‌من تا حالا ندیدم کبوتر اون‌ مدلی بخوابه😂😂واقعا یجوری بودن🤣🤣

سایت چه عجیبه دوبار نوشتم ارسال نشد🥴

اااا چرا پس ، حتما باز مشکلی‌ هست

نوش جان ما هم ناهار بادمجون با برنج داشتیم جات خالی خیلی خوشمزه بود😍

چرا نمیتونم تگ‌کنم شما رو تو تاپیک آخرم؟‌ کجائی‌ مهربون؟‌