2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی اون سینت که بزرگتره بیشتربه بچه شیردادی بهش هم بزرگترشده هم پرشیرتره تعادل برقرارکن ازجفتش به یه ...

مرسی عزیزم،از بزرگتره هی از ترسم بیشتر شیر میدم،چون حس میکنم کنارش ی چیز سفت هست،میگم شاید بره،البته سونو دادم دکتر. گفت چیزی نیست،دیوونم کرده این فکرا

از کپچکتره باید بیشتر شیر بخوره وگرنه کوچک بزرگ میشه تجربشو دارم

خب این بزرگه ی بار عفونت کرد با دارو رفع شد دکتر گفت زیاد بهش شیر بده نمونه شیر داخلش ،از ترسم مجبورم،نمیدونم چکار کنم،الانم ی چیز سفت کنارش حس میکنم میگم شاید با شیر دادن زیاد بره،البته دکتر سونو دادم گفت چیزی نیست،چکار کنم؟

خب این بزرگه ی بار عفونت کرد با دارو رفع شد دکتر گفت زیاد بهش شیر بده نمونه شیر داخلش ،از ترسم مجبور ...

انشاالله که هر چیه رفع بشه آره منم شنیدم با شیر دادن از بین میره منم یه بار تو یکیش حس کردم چیزیه دخترم چهار ماهش بود ده روز قطع کردم شیرشو دوشیدم بعد ده روز نشون ماما دادم گفت چیزی نیست ولی دیگه شیرش یواش یواش خشک شد دلم نیومد به دخترم بدم 

شما هم یکی دو بار در روز بدوش موقعی بچت خوابه و نمیخوره شیری که تو سینت موند نده بچه بدوش بریز دور منظورم همون سینت که عفونت کرده بود