2777
2789

خودکشی راه حل آدمای تنبله،آدمای بی عرضه ،آدمای بی اعتماد بنفس،آدم ضعیف

ما فقط یک بار حق زندگی داریم آدم قوی میجنگه تاااا زندگی کنه ب هر قیمتی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکردی ماخیلی عالی هستیم ما ناراحتی نداریم مابه ته خط نمیرسیم من اگه بدونم خدا اون دنیا من وعذاب نمیکنه میگم من وببر همین الان ولی دلم واسه مامانم میسوزه واسه خودم میسوزه ادامه میدیم تابه انتها برسه این زندگی......💔

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
میتونم بپرسم چرا منم دوماه پیش قرص خوردم بيمارستان رفتم ولی هیچیم نشد بخاطر زندگیم

خیلی ها چیزها، خیلی بلاها سرم اومد از مریصبم تا عقب افتادن عملم و دست کشیدن از ارزوهام اخریش ک از پا در اوردتم مرگ تنها خواهرم بود😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

هر وقت حرف از خودکشی میاد یاد آقایی که تو زندگی پس از زندگی تو کما رفته بود میفتم میگفت

یکی که قبلا خودکشی کرده بود رو دیدم که حالش خیلی بده و میخواست جسم منو تسخیر کنه و سعی میکرد وارد بدن من بشه تا بیاد تو این دنیا و دوباره زندگی کنه