2777
2789
عنوان

کیست درمویید

86 بازدید | 6 پست

یعنی کسی نیست جواب تاپیک قبلیم بده حتما باید داستانهای تخیلی تعریف کنم تا بیایید نظر بدید 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

سلام عزیزم شما کیست درموئید دارین منم دارم ۶سانته برای من اقدامم برای بارداری ۱۰ماه جواب نگرفتم شما شرایطتتون چجوریع

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

سلام عزیزم شما کیست درموئید دارین منم دارم ۶سانته برای من اقدامم برای بارداری ۱۰ماه جواب نگرفتم شما ...

من. در حال حاضر ۱۷ هفته باردارم 

کیستمم که ۱۰ سانت 

گاهی درد دارم 

بارداز شدن ربطی به کیست نداره 

ولی برا اینکه اذیت نشی برو لاپارسکوپی کن در بیار کیستو 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من. در حال حاضر ۱۷ هفته باردارم کیستمم که ۱۰ سانت گاهی درد دارم بارداز شدن ربطی به کیست نداره ولی بر ...

سلام عزیزم خداروشکر که اذیت نمیشی گلم من قبلا یبار جراحی کردم برای بار دومه ک عود کرده دکترا تشخیصشون اینه ک باردار شم بعد چون عمل هم عوارض خودشو داره 

گلم شما چند وقت اقدام بودی چ قرصای میخوردی اگ تحربه ای داری بمنم بگو منم انجام بدم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

سلام عزیزم خداروشکر که اذیت نمیشی گلم من قبلا یبار جراحی کردم برای بار دومه ک عود کرده دکترا تشخیصشو ...

منم مثل شما دوبار عمل کیست داشتم 

اینبار تو سزارین دکتر گفت تخمدونتو در میارم 

من داروی خاصی مصرف نکردم. یه حلوا گیاهی بود سه ماه خوردم   ورزش میکردم.  مکمل منیزیوم ام جی ۷ و امگا و ویتامین دی   و اوا پلاس میخوردم 

منم مثل شما دوبار عمل کیست داشتم اینبار تو سزارین دکتر گفت تخمدونتو در میارم من داروی خاصی مصرف نکرد ...

سلام چرا گفتن تخمدانو در میارن ؟ منم اوابوست میخورم با گلوکوفاژ امیدوارم این ماه نتیجه بگیرم

سلام چرا گفتن تخمدانو در میارن ؟ منم اوابوست میخورم با گلوکوفاژ امیدوارم این ماه نتیجه بگیرم

چون این تخمدان چپم مدام کیست میسازه  دکترم گفت باید در بیارمش