ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نون قندی تاپیکاتو خوندم شوهرت سر این جریانات و دعواهایی که داشتید حسش بهت کن شده اینجور وثتا منظور از چندش همینه نه اینکه بدنت بد باشه خیلی هم زیبایی ولی شوهرت یاد دعوا ها تو هین ها میافته و نمی تونه رابطه داشته باشه یه چند روزی با لطلفت بهش محبت کن به حرفش باش اگه درست شد که هیچی اگه نه باید برید مشاور. و با این فرمون زندگیتون از هم می پاشه پس زودتر کاری کن
سلام عزیزم خواستن تو تاپیکت نظر بدم ولی قفل بود به همسرتون تستسترون بدید تو گوگل سرچ کنید دربار بخونید احتمالا تستسترون بدنشون کمه
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰