2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

205 بازدید | 17 پست

سلام میشه راجع به کنکور فرهنگیان 404 راهنمایی کنید؟ 

من خودم گفته بود 15 درصد کنکور سراسری اختصاصی تاثیر داره 

یعنی حتما باید کنکور سراسری تجربی رو ثبت نام کنم و بخونم؟ تا الان هم کنکور ندادم و سه سال از درس دور بودم متولد ۸۳ ام

و اینکه چند ماه باید زمان بذارم براش 

دیگه کنکور تجربی ناامید شدم خیلی برام سخته 

می‌خوام ببینم شانسی تو فرهنگیان دارم یا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنکور فرهنگیان از دو بخش تشکیل شده یکی دروس تخصصی فرهنگیان شامل بعضی درسای دینی  ۳ فصل کتاب مهارت معلمی   و هوش و استعداد 

بخش دیگه درسای تخصصی رشته‌ی شماست مثلا دروس تجربی  یا  انسانی  یا ریاضی و..

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

منم پشت کنکوری برا فرهنگیان هستم پارسال تجربی دادم خیلی بد اما کنکور فرهنگیان خوب زده بودم اونم تو دوهفته خوندم امسال دارم کنکور زبان میدم و فرهنگیان عاشق زبانم 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
چند سالته عزیزممن زبانم خوب نیست

من ۲۱ خب میتونی کنکور دیگه بدی انسانی هند ریاضی تو هرکدوم که احساس میکنی برات راحت تره من واقعا نمیتونستم از پس تجربی دربیام خیلی سخت بود به خاطر همین دعوت به مصاحبه نشدم اگه زبان میدادم با تراز خوبم تو کنکور فرهنگیان حتما دعوت به مصاحبه هم میشدم‌

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞