2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست
ممنونم توکل جان

خواهش میکنم دوست عزیز.ان شالله ک خدا ب مالتون برکت بده و مشکلات هم حل میشه مقطعی هست و برا هرکسی پیش میا نگران نباش

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره واقعه. ولی شما بشینی پول از اسمون نمیاد. برید هنری چیزی یاد بگیرن. مثلا بافتنی.من.که عاشق با ...

من کارای هنری بلدم مثلا کارهای نمدی یه مدت کوتاهی انجام دادم ولی چون توی گروه های مجازی میذاشتم دیگه مشتری نبود مغازه ها هم بردم کسی نخواست یا قیمت خیلی پایین میخواستن تنها هنری که بکار آدم میاد فقط زبون که من ندارم

من کارای هنری بلدم مثلا کارهای نمدی یه مدت کوتاهی انجام دادم ولی چون توی گروه های مجازی میذاشتم دیگه ...

زمانی که رفتم عروسک بافی یاد بگیرم.

معلمم پیج اینستاگران داشت.و حسابی پول در میاورد.

کمی تنوع توی کار دادن.یا یادگرفتن بقیه هنرها.پول تضمین شده داره.

ولی خیلی دیدم.خانومایی که میرن سر کار و محیط ناامنه یا ازشون سفته میلیونی میخوان.

اگر لیسانس به بالا دارین.میتونید معلم هم بشین

زمانی که رفتم عروسک بافی یاد بگیرم. معلمم پیج اینستاگران داشت.و حسابی پول در میاورد. کمی تنوع توی ...

من خیاطی بافتنی گلسازی و چند تا از این جور کارها رو هم بلدم ولی وقتی میبینم خریدار نداره واقعا انگیزه ای برای ادامه کار نمیمونه ولی کسایی رو میبینم که کارشون بسیار بی کیفیت هست ولی بخاطر زبونشون برد میکنن 

من خیاطی بافتنی گلسازی و چند تا از این جور کارها رو هم بلدم ولی وقتی میبینم خریدار نداره واقعا انگیز ...

اول جواب اون خانون رو دادین و گفتین هیچ هنری ندارین.خواستم راهنمایی کنم که یه هنری یاد بگیرین.ماشاالله دارین هی روهم میزنید هنرهاتونو😄😄

براتون اگر قابل باشم دعا میکنم یه کار خوب گیرتون بیاد😊🙏