2777
2789
عنوان

از صب چیکارا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 71 پست

منم با نیت زدن همین تاپیک اومدم تو سایت بعد گفتم ی نگا ب بقیه تاپیکا بندازم 😂

هیچی ی صبحونه خوردیم رخت خوابا رو جمع کردم مقدمات نهارو اماده کردم 

بعد اینکه نهار گذاشتم میخوام ی جارو برقی و گرد گیری انجام بدم

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
والله فقط یه صبحونه زدم ب رگ یه میز رو جمع کردم ظرفارو گذاشتم تو ظرفشویی آمدم یا تو سایتم یا تو اینس ...

منم دقیقا از ۹صب تو گوشیم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با وجود کار چطور به خونه میرسی ؟ماشالله بهت واقعامن کارای خونه رو نمیتونم بکنم

من مجردم عزیزم 

ولی کم نداریم خانمای متاهل ک هم کار بیرون دارن هم کار خونه فقط باید ی برنامه ریزی عالی داشته باشی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
از صب تو کلاسم خجالت نمیکشی وقتی من کلاسم تو اینستا میچرخی؟😂

🤣🤣🤣ببخشید عزیزم منتظرت می مونم بیای با هم بریم اینیستا باشه؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
بعد صبحونه جم و جور کردن خونهبعدش تمیز کردن جاکفشی بعدم ک حمام

من هیچچچچچ

به بچه ها صبحونه دادم و ناهار پختم

من پسرم خونه نیست تنهام ناهارم نذاشتم شوهرمم سرکاره نمیاد

هیچی دراز کشم سرم داره میترکه مامانم رفته قلبش فنر بزنه نتونستم برم رام دوره ازونورم مادرشوهرم سرما ...

منم زود مریض میشم واسه همین همه میدونن حساسم وقتی یکی مریضه یا خودش یا بچه اش ن میریم ن میاد

دنبال جواب سوال علوم هستم. دخترم کلاس اوله گیج شدم. کسی میتونه کمک کنه. پلیس برای کارش از کدام حسش ا ...

حواس های پنجگانه هست منظورتون؟

بینایی و شنوایی و لامسه 

تو بخش مواد مخدر و... هم فکر کنم از چشایی و بویایی هم استفاده می کنن

رفتم باشگاه اومدم 💃💃💃💃💃

جمع و جور کردم اش گذاشتم

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

رفتم باشگاه الانم تو بانکم منتظرم نوبتم بشه

خدا قوت

2790
2778
2791
2779
2792