2777
2789
عنوان

از صب چیکارا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 71 پست
وااااای شاید مادرشوهر منم بیاد پااااشم چون پسرم خونشونه

میاد مطمان باش.مال من بی‌خبر میاد.کشوها رو چک میکنه تو کمدا رو میبینه مچشو گرفتم

زیر فرش رو نگاه میکنه عنتر خانوم.یهو میبینی پشت دره.نمیگه شاید ما تو همیم .شاید رختخواب وسطه.شاید چیزی نیست پذیرایی کنیم شاید مهمون دیگه داریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی درسای داداشم کمک کردم ، به مامانم کمک کردم توی تمیز کردن خونه، الانم دارم استراحت میکنم بعدش بر ...

دستت درد نکنه عزیزم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
میاد مطمان باش.مال من بی‌خبر میاد.کشوها رو چک میکنه تو کمدا رو میبینه مچشو گرفتمزیر فرش رو نگاه میکن ...

وا چقد بد ،ن ماله من بدون اطلاع نمیاد قبلش خبر میده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
دستت درد نکنه عزیزم

قربونت برم 🥰🥰💚💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

دیشب یهویی ۹ نفر مهمون شام دعوت کردم 

پختن غذا و تمیز کردن خونه رو انجام دادم 

بعد شام ۲۰ نفر اومدن شب نشینی 

🥺🥺🥺

خونمون درعرض ۲ ساعت کن فیکون شد 

از ساعت ۱۰ دارم ظرفارو میشورم و خشک میکنم جابجا میکنم تو کابینتا ، ولی هنوووووز کارام مونده 🥺🥺

دیشب یهویی ۹ نفر مهمون شام دعوت کردم پختن غذا و تمیز کردن خونه رو انجام دادم بعد شام ۲۰ نفر اومدن شب ...

اشکالی نداره مهمون حبیب خداست اون خونه ای که توش مهمون نیادو نره برکتم نداره،خداقوت بهت پاشو کم کم کاراتو تموم کن که منم دیگه میرم به کارام برسم

فقط جمله نمیگه شاید ما توهمیم😂😂😂خدا لگدت کنه با این اصطلاحت😂

😁🤣

یکبار خونه شون مهمون بودم،لخت مادر زاد.همسرمم بغل کرده بودم.یهو مادر شوهر بدون در زدن اومد داخل چیزی برداره.من هنگیدم ولی قشنگ همسرمو بغل کردم پتو رو هم زدم کنار ک قشنگ ببینه حرص بخوره. آخه چقد باید بی‌شعور باشی

2790
2778
2791
2779
2792