پاگودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2195 عنوان بیهوشی رو قبول نمیکنه 👀🫣 264 بازدید | 16 پست سلام بچه ها نزدیکه زایمانمه اولا ک قبول نمیکرد سزارین با اینکه بعد ۵ تا دکتر عوض کردن این دکتر قبول کرد _الانم ۳۸ هفتم هی میگه هفته اینده بیا بعدم میگم بیهوش ام کن من دیسک گرفتم سر اولی و تبدیل شده ب سیاتیک میگه نه بیحسی میشی چ گلی بسر بگیرم میشه راهنمایی ام کنین 🥲 1403/08/03 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6028 چرا قبول نمیکنن آخه وقتی این همه عوارض داره 😑😑😑خیلیا رو شنیدم میگن بیهوشی قبول نمیکنن واقعا نمیفهمم چرا
پاگودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2195 بی حسی واقعا خوبه ها جدی عوارض نداره!!من تو تایپیک اون خانومه انار بودم دیدم همه میگفتن بی حسی کمردرد میاره
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94509 دست دکتر نیست جانماینو متخصص بیهوشی باید تشخیص بدهمن اولی رو بیهوشم کردن دومی بی حس اولی معده م پربود گفتم بی حس کنین گفت نه دومی سر تجربه اولی گفتم بیهوش کنین گفتن نه👩🏻🦯 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
دنیامامی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 86 بیهوشی که بده کلی عوارض داره من ۴ روز دیگه سزارین میشم خودم میخام بگم از کمر به پایین باشه و شنیدم بخیه رو هم با لیزر میزنن اونم دوس ندارم اگه بازم اصرار داری حتما بیهوش شی انجام میدن که بیمارستان خصوصی میزی؟
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 16847 خب وقتی دیسک داری چطور پزشک قبلی ها میخواستن طبیعی بیاری؟😕
پاگودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2195 دست دکتر نیست جانماینو متخصص بیهوشی باید تشخیص بدهمن اولی رو بیهوشم کردن دومی بی حس اولی معده م پربو ... والا من فقط فکر کمر و سیاتیک امممیترسم بدتر بشهسر اولی اینطوری شدم الان ک گفتم میگه بیحسی و نمیشه بیهوشی
پاگودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2195 خب وقتی دیسک داری چطور پزشک قبلی ها میخواستن طبیعی بیاری؟😕 نداشتم ک سر اولی مجبورم کردن ب طبیعی دیسک گرفتم از شدت فشار لگنمم کوچیک بود
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 16847 نداشتم ک سر اولی مجبورم کردن ب طبیعی دیسک گرفتم از شدت فشار لگنمم کوچیک بود خب دارم میگم الان دیسک داری چند تا دکتر قبلی چرا قبول نکردن سزارین بکنی؟
دنیامامی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 86 نداشتم ک سر اولی مجبورم کردن ب طبیعی دیسک گرفتم از شدت فشار لگنمم کوچیک بود ببین برو بیمارستان خصوصی هر چی بگی انجام میدن هم دکتر دستش بازه تو بیمارستان خصوصی هرکار بگی میکنه
پاگودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2195 بیهوشی که بده کلی عوارض داره من ۴ روز دیگه سزارین میشم خودم میخام بگم از کمر به پایین باشه و شنیدم ب ... بله خصوصی میرم زیر میزی هم دادم بخدا همون اولی رو هم کلی خرج کردم برام مهم نبود هزینه اش فقط بلد نبودم زیرمیزی بدم سزارین بشم
دنیامامی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 86 بله خصوصی میرم زیر میزی هم دادم بخدا همون اولی رو هم کلی خرج کردم برام مهم نبود هزینه اش فقط بلد نبو ... چرا قبول نمیکنه پس😐کدوم شهری؟من الان گرگانم بیمارستان خصوصی مسعود میرم هر دکتری هم بگم میخام سزارین اختیاری کنم میگه میای خصوصی اوکیه بیهوشی و بی حسی هم دست خودمونه حتی
پاگودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2195 خب دارم میگم الان دیسک داری چند تا دکتر قبلی چرا قبول نکردن سزارین بکنی؟ وای قبول نمیکنن اصلا خیلی سخت میگیرناگر بدونی چقدر گفتم این دکترمم دفعه اول قبول کرد بعد هربار رفتم میگفت طبیعی میتونی و فلان دیگه اینبار گفتم از روزاول قبول کردین گفت خب اختیاری میشه و منشی هزینه واریز زیر میزی رو داد بزنم و میزنم حتما
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 16847 وای قبول نمیکنن اصلا خیلی سخت میگیرناگر بدونی چقدر گفتم این دکترمم دفعه اول قبول کرد بعد هربار رفتم ... ببین زن ها چقدر بدبخت شدن تو این مملکت