2777
2789

خانوما بابام فقط توی ظاهر با خاله هام خوبه دلی در واقع بدش میاد از خانواده پدریم حالا دیشب ما رفتیم خونه ی خالم اوم ی اقا پسری رو معرف کرد ک معلم بود و از خانواده خوب و فلان و اصرار داشت اشنا شیم و عکسسو نشون داد من گفتم سنم کمه فعلا قصدشو ندارم بعد دوباره اضرار کرد حالا همینو مامان سادم گذاشت کف دست بابام، بابامم دیشب بهم گفت چه من زنده بودم چه نبودم عمرا با کسایی ک اینا معرفی میکنن ازدواج نکن😐اینا میخوان بدبحتت کنن باز صبح صدای داد بابام میومد ک سر مامانم داد میزد چرا اومده همچین حرفیو زده اینا میخوان دختر منو به چاه بکشن،بدبخت کنن طوری ک بعدش مامانم اول عصبی شد و داد زدو بعد گریه کرد

حتما بابات یه چیزی می دونه که میگه

والا منم دوران مجردم هرکی که خالم معرفی می‌کرد رد میکردم

چون اگه با اونایی که خالم معرفی کرد ازدواج میکردم بعدا میگفت من تو رو از ترشیدگی نجات دادم😂🤦‍♀️

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

بابای منم اینجوری بود آخرم هم خودم هم خواهرام از اسم و رسم خانواده مادریم شوهر کردیم تمام خواستگاری ما بخاطر مردم داری خانواده مادریم میومدن خواستگاری و خداروشکر زندگیا خوبی داریم  زندگی که ما داریم هیچکس تو فامیل پدریم نداره همه حسرت ما رو میخورن 

الانم پدرم از طایفه مادری من خوشش نمیاد همچنان در حالیکه خودش اخلاق نداره و خوب نی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم میگم لابد بابات یه چیزی میدونههه که میگه

واسه دختر من یه خاستگار داغوووون اومد نمیدونی مادرشوهرمو جاریام و اینا خیلی اصرار داشتن خیلی هم خوبه جواب مثبت بدین در صورتی که اصلا اون طرفو خوب نمیشناسن... اینا فقط میخوان دختر من بدبخت بشه و بچه های خودشون خوشبخت... مادرشوهرمم به خاطر اینکه پسرش یه نون خور کمتر داشته باشه اصرار میکرد😣