2777
2789
عنوان

حس ششم

106 بازدید | 20 پست

بگو کی نامزدمیکنم؟

نامزدم پارتنرمه دیگه ایشالله؟🥲✨️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

پسره قد بلند چش و ابرو مشکی با تیپ اسپرت و زبون باز و شوخ و در بعضی مواقع درجا قاطی میکنه و بدوبیراه میگه و یکم بعدش میادبا زبونش ارومت میکنه ولخرجه و رفیق زیاد داره 

دوستت داره اما قصد جدی نداره ، هرچند خیلی برات وقت میزاره و برات هرکاری میکنه اما حیف توه با این ادم ازدواج کنی خانوادتم راضی نمیشه ظاهرش خوبه اهل نگه داشتن زن نیست 

لطفا از حرفام دلخور نشو قشنگم فقط یه حسه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

پسره قد بلند چش و ابرو مشکی با تیپ اسپرت و زبون باز و شوخ و در بعضی مواقع درجا قاطی میکنه و بدوبیراه ...

همه چیش درست بود 

پس چرا وقتی میگم کات کنیم گریه میکنه برام و همش میگه عید میام نامزدکنیم؟🥲چرا خانوادم راضی نمیشن

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همه چیش درست بود پس چرا وقتی میگم کات کنیم گریه میکنه برام و همش میگه عید میام نامزدکنیم؟🥲چرا خانوا ...

تا عید صبرکن بعد بگو بیا نامزد کنیم میگه دوماه هم بهم فرصت بده تا کارامو جور کنم بیام نزدیکت که از خانوادت هم دور نباشی 

بهت عادت کرده میگی کات کنیم دوسه ساعت غیبش میزنه  میگه بدون تو میمیرم و تصویری میزنگه و چشاش قرمز میشع و میگه لطفا تنهام نزار من جز تو کسی رو ندارم و .... 

خانوادت دوست دارن با یه آدم موجه ازدواج کنی مثلا طرف خالکوبی اینا  نداشته باشه تیپش رسمی و جلف نباشه خانوادش بالاسرش باشن 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

تا عید صبرکن بعد بگو بیا نامزد کنیم میگه دوماه هم بهم فرصت بده تا کارامو جور کنم بیام نزدیکت که از خ ...

وای چه دقیق😂🥲💔

خیلی دوس دارم زنش بشم اگه نشم میمیرم قطعا💔😭

پسره قد بلند چش و ابرو مشکی با تیپ اسپرت و زبون باز و شوخ و در بعضی مواقع درجا قاطی میکنه و بدوبیراه ...

لطفا حستو‌به زندگیم میگی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟

چ فکری راجبم دازنخودش و خانوادش؟

ازدواج دارم باهاش ؟؟؟

تورو خدا بگو

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

میشه برا منم بگیییی

حس مهدی همکلاسیم بهم چیه

کی ازدواج میکنم با چجور ادمی

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》