2777
2789
عنوان

یکی بیاد لطفا

75 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

نمیدونم از کجا بگم شروع کنم هرچندوقت ی بار این فکرا و حس ها میاد سراغم و البته بیشترش درسته 

من ۹ساله ازدواج کردم نامزدیم کم بود شناخت درست و کافی پیدا نکردم تعریف از خود نباشه واقعیاتو میگم خیلی زیاد خواستگار داشتم و جذاب بودم همه زود عاشقم میشدن شوهرم همش میترسید ک نکنه ما برگردیم میگف میخوام خیالم راحت شه عقد کنیم الانم خیلیا بهم توجه میکنن و احساسشون رو میفهمم ولی هیچوقت ب هیچکس رو ندادم و نمیدم خیلی از خانم‌ها وقتی میبینن میگن کاش زودتر دیده بودیمت و….

چیزی ک خیلی اذیتم میکنه رفتارای خانواده همسرمه ببینید ما خیلی از فرهنگ باهم متفاوتیم اونا ب معنای واقعی دهاتین یعنی تمام افکار و رفتارهاشون تو این دوره زمونه خریدار نداره از سواد گرفته تا همه چی با ما فرق دارن …و اما من الان خیلی وقته از زندگیم سرد شدم چون جدا ازینکه اختلاف فرهنگی داریم مادرشوهرم آدم خودخواه تحمیل کن سرد بی معرفت پرتوقع کینه ای اعتماد ب سقفشم که نگم براتون یعنی هرموقع ب همه رفتارهاش فکر میکنم میگم من کجا و اینا کجا چرا خودمو با اینا تو ی ترازو گذاشتم یعنی ی دونه مامان من سوادش از کل فامیلاشون بیشتره اگه ۲۰نفر از فامیلاشونو جمع کنید ی دونه مامان من نمیشن دیگه چ برسه ب چیزای دیگه و خودمو انقد پایین اوردم اختلاف فرهنگی کم بود اینا هم اضافه شد 

الان دوس دارم جدا شم شرایطشم دارم از زندگیم سرد سردم من جام اینجا نبوده و نیس هرچقد محبت کردم نفهمیدن من چرا باید از کسی ک انقد از خودم پایینتره ضربه بخورم و بخاطر مادر بودنش تو همه چی کوتاه بیام و اونا نفهمن این قضیه رو

شما که از اول شرایط واختلافات رو دیده بودی چرا درست فکر نکردی که برا خودت وهمسرت بد تموم نشه؟

من هزار تا دختر دورم میشناسم که از خونه لوکس پدرش دست کشیده تو حاشیه شهر تو یه خونه معمولی با کلی عشق داره با همسر و بچه هاش زندگی می‌کنه

برادر خود من تو یه خانواده با وضع مالی رو به بالا زندگی کرده ولی زنداداشم خیلی پایین تر از اونه خدا شاهده که یکبار هم بابت این موضوع ناراحت نشدیم یا اصلا به چشم هیچ کدومشون نیومده فوق العاده دختر خوبیه و خانواده محترمی داره و ما عاشقشیم

همه چی به پول و تحصیلات نیست

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
شما که از اول شرایط واختلافات رو دیده بودی چرا درست فکر نکردی که برا خودت وهمسرت بد تموم نشه؟من هزار ...

خب اونا عاشقن همن و اختلاف فرهنگی ندارن اختلاف فرهنگی عشق رو نابود میکنه من انقد بسازم ک خدا میدونه حاضرم با طرفم تو چادرم زندگی کنم خانم همه چی کاملم با شوهرم ک انقد مشکل داشتم با همه چیش ساختم دم نزدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما که از اول شرایط واختلافات رو دیده بودی چرا درست فکر نکردی که برا خودت وهمسرت بد تموم نشه؟من هزار ...

خوبه که میفهمید زن داداشت دختر خوبیه و اصلا ب چشمتون نمیاد ک در چه سطحی هس من خانواده همسرم برعکس شمان و هیچی از بالا بودن من نمیفهمن و از اول پایین آوردن باز شما از خوبیش میگید واسه ما تعطیله

خوبه که میفهمید زن داداشت دختر خوبیه و اصلا ب چشمتون نمیاد ک در چه سطحی هس من خانواده همسرم برعکس شم ...

بهتره به اهمیت باشید نسبت به اطرافتون اگه همسرتون رو دوست دارید اگر هم که نه بحثش جداست

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
بهتره به اهمیت باشید نسبت به اطرافتون اگه همسرتون رو دوست دارید اگر هم که نه بحثش جداست

نه نمیشه جای من بودن راحت نیس 

میدونی خیلی رفتارا از مادرش میبینم نارحت میشم هرچقدرم محبت کردم نفهمید من دوره نامزدیم کم بود و البته داغ بودم ک انتخاب کردم بعد ازدواج همه چی رو شد وگرنه هیچکس دوس نداره کسی رو اذیت کنه

یه چیزی رو خواهرانه و دوستانه میگم بهت . همه تلاشتو بکن خودتو به شوهرت نزدیک کنی جوری که بهت اعتماد کنه و دین و دنیاش بشی تو . من اینو تجربه کردم 6 سال جیگرم درومد ولی شد . اینجوری همه چی درست میشه 1 تنه بجنگی داغون میشی

یه چیزی رو خواهرانه و دوستانه میگم بهت . همه تلاشتو بکن خودتو به شوهرت نزدیک کنی جوری که بهت اعتماد ...

دیگ انگیزه ای واسه این کار ندارم میخواد منو بخواد یا نخواد من دل کندم از زندگی باهاش