2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله من تجربه اش رو دارم از صدای خنده وحشت داشتم، از نگاه کردن مردم مخصوصا آقایون از صدای گریه ی پسرم ...

مبترسم سکته کنم خیلی اوضاعم بده توروخدا کمکم کن از تجربیاتت

۳ هفته مدام دارو بخوری کم کم اثرش رو میبینی

کم کم که خودت رو پیدا کردی هر روز برو پیاده روی و باشگاه

هورمونی که تو این دارو ها هست از طریق باشگاه رفتن هم ترشح میشه با این تفاوت که اثرات منفی دارو رو نداره.

از دارو خوردن نترس من خیلی مقاومت کردم که اشتباه بود

عع چیشد یعنی می‌ترسیدین

بله دوران کنکور ارشدم بود به شدت تحت فشار بودم و اضطرابم بالا بود که متاسفانه یه روز عصر احساس کردم حالم خیلی بده قلبم و کف دستام انگار آتیش داره ازش بلند میشه. نای داه رفتن نداشتم. شب به سختی خوابیدم اونقدر سخت که دوست داشتم وقتی بیدار میشم امه چیز مثل قبل خوب باشه اما متاسفانه کلا آدم دیگه ایی شده بودم

قبل از مصرف دمنوش ها بخونید 👇🏻

( مصرف دمنوش های گیاهی فایده داره ولی عوارض هم داره ، بهتره گاهی مصرف کنید اگه هم خواستید هرروز مصرف کنین برای درمان بعد یه مدت دیگه مصرف نکنین وقفه بدین و بعدها گاهی مصرف کنید

با بعضی از داروهای شیمیایی ممکنه تداخل پیدا کنه باعث مسمومیت بشه ، بهتره قبلش سرچ کنی اسم داروهات رو ببینی دارویی که مصرف می کنی با دمنوش تداخل داره

ولی خب اگه هم استفاده کردین بهتره چندساعت فاصله بدید من و همسرم و خانواده و نی نی سایت خیلی ها گفتن داروی شیمیایی رو با گیاهی مصرف کردن چیزی نشده

قبل از مصرف سرچ کنید موارد منع مصرف رو بخونید مثلا گل گاو زبون و شیرین بیان برای کسایی که فشار خون بالا دارن خوب نیس می تونید با مصلحش ، کمی لیمو یا آبلیمو استفاده کنید

بعضی دمنوش هادوران بارداری و شیردهی مجاز هست  میشه سرچ کنی گوگل چه دمنوش هایی مجاز هست البته بهتره با دکتر مشورت کنی

بعضی از گیاهان دارویی باید به صورت دم‌‌کرده استفاده بشه اگه بجوشونی عوارض داره و برعکس باید قبلش سرچ کنی گوگل

راجب اونایی که نمی تونن دمنوش بخورن ؛ به مقدار کم با چای سیاه ، دارچین ؛ هل و.. می تونن دم کنن

دمنوش گیاهان هم مثله همین چای سیاه اگه مقدارش زیاد باشه غلیظ بشه یا زیاد دم بکشه طعمش بد میشه ۵ دقیقه دم بکشه رو بخار کتری کافیه‌‌ )

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

بله دوران کنکور ارشدم بود به شدت تحت فشار بودم و اضطرابم بالا بود که متاسفانه یه روز عصر احساس کردم ...

دارو خوردین یعنی مقاومت میکردین اونجور ک گفتین مقاومت داشتین

شما دارو میخوردین

بله تقریبا ۶ ماه البته که بعداز یکی دو ماه انقدر حالت خوب میشه که فکر میکنی نباید دارو بخوری که این تصور اشتباهه

چون وقتی حالت خوبه باید با یه روان درمانگر صحبت کنی تا کمکت کنه که از لحاظ روانی اوکی بشی و دوباره به این روز نیفتی