2777
2789
عنوان

کنکورارشد

29 بازدید | 6 پست

سلام ،من دیروز کنکور ارشد رشته روانشناسی ثبت نام کردم،توی دفترچه گرایشهای مختلفی زده بود این که کدوم گرایش روانتخاب نهاییم میشه موقع انتخاب رشته مشخص میشه یعنی وقتی رتبه ام اومد؟

وقتی رتبه اومد میزنه کدوم گرایشا رو مجاز شدی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

دیگه  موقع انتخاب رشته مشخص میشه. 

چرا امسال همه روانشناسی رفتن. منم همین رو انتخاب کردم 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمامنابع روتهیه کردی؟

نه صفر صفرم 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

خوب خوشوقتم منم همینطور

عزیزم شما شاغلین. 

کدوم گرایش رو میرین. میگن بالینی خیلی خوبه.