2777
2789

این بی‌بی که منفیه‌. اگرم باردار باشی دوروز قبل موعد نشون نمیده که. بذار دوسه روز دیگه به امید خدا مثبت میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بعد چند دقیقه افتاد؟انگار خشک شده بخاطر اونه خط

ولی شایدم مثبت باشه بازم صبر کن

خط صورتیه؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مثبته مبااااااارکه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا من سه تا خط میبینم؟

😐🤣

زیر پنج دقیقه افتاد

مبارکه  من ۱۳ روز بعد انتقال بی بی زدم از اینم کمرنگ تر بود ولی خداروشکر باردارم.پسفردا برو آزمایش بده

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

گلم مثبته هاله داره اگه زیر چند دقیقه افتاده مثبته فقط چون زود زدی هاله شده دو روز دیگه برو آزمایش بده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍