2777
2789
عنوان

بی خوابی شدید

142 بازدید | 3 پست

دوستان من بخاطر مشکل رفلاکس شدید معده و میکروب معده واسترس هایی‌که داشتم‌این مدت بخاطر این بیماری غذام خیلی کم شد و ۱۰کیلو‌وزن کم کردم توی دوماه و نیم 

الان بدنم خیلی ضعیف شده روزا احساس سبکی سر دارم و الان ۵/۶شبه که اصلا خوابم نمیبره خیلییی سخت و به زور ۴/۵ساعت میخوابم که اونم خواب بی کیفیت 

دارم دیوونه میشم که چرا اینطوری شدم حالم خیلی بده توروخدا راهنماییم کنید چکارکنم

از ظهر به بعد چای سبز چای قهوه کاکائو اصلا نخور    شام عدسی یا عدس پلو بخور کمک میکنه راحت بخوابی  سعی کن ظهر سبک و کم بخوری که شام گرسنه باشی وشام غذای سنگین بخوری  طول روز اصلا نخواب سعی کن خودتو خسته کنی اگه نمیتونی و توانش نداری برو بیرون قدم بزن یا رو صندلی پارک بشین عصر بیرون بری خسته میشی خواب شب لذت بخش تره   

از ظهر به بعد چای سبز چای قهوه کاکائو اصلا نخور شام عدسی یا عدس پلو بخور کمک میکنه راحت بخوابی س ...

خیلی استرس دارم میزنم تو‌گوگل دلیل بی خوابی میاره بیماری های زمینه ای و دور ازجون سرطان همش میترسم چیزیم باشه

البته اندوسکوپی شدم ازمایش چکاب همه چیز اوکی بود فقط میکروب معده و‌رفلاکس داشتم

خیلی زیختم به هم خیلیی😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی استرس دارم میزنم تو‌گوگل دلیل بی خوابی میاره بیماری های زمینه ای و دور ازجون سرطان همش میترسم چ ...

نگران نباش ببین قبلا چی میخوردی خیلی خوابت می‌گرفت همونو بخور میکروب معده درمانش زمان بر هست اما بعد درمان کامل دیگه هیچ خطری نداره     فقط دو مورد کسایی که باهاشون زندگی میکنی بهتر ی چک کنن همینطور کسایی که خیلی باهاشون رفت و آمد داری مثلا مادری مادربزرگی که دائم میری خونشون و خیلی خودمونی هستید چون قابل انتقال هست و تا سالها خاموش و بدون نشانه     وخودت  چکاب رو تا چند سال داشته باش