2777
2789
عنوان

چه روشی برا جمع کردن پول دارین

300 بازدید | 31 پست

من دانشجویم شاغل هم نیستم که پول زیادی دستم بیاد پول خیلی محدود دستم میاد که بابام واسه کرایه ماشین و خرجی تو دانشگاه میده .دوست دارم همین ها رو هم تکه تکه جمع کنم و وفقط چیزهای ضروری بخرم چون گاها به مواردی بر میخورم که لازمه یه مقدار پول دستم باشه .شما روشتون چیه برا پول جمع کردن؟ 

هیچ روشی همش خرج میشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا نقدی جمع میکنم ،اخه پولای کارتمو در جا خرج میکنم

وقتی با پس اندازم میخام چیزی بخرم میزنمشون ب کارتم

اگرم نقدی راحت نیسی یه کارت بذار مخصوص پس اندازه

از دو تومن ک بزنه بالا دیگ دلت نمیاد خرجش کنی خیالت تخت

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اگر خونه بودی میگفتم سکه پارسیان بخر ولی خوابگاهی یه حساب باز کن کارتش رو که گرفتی شماره کارت رو بنو ...

الان من پول نقد میگیرم از کارت اونو نگه میدارم ولی این روش هپ که گفتتین‌خوبه

معمولا نقدی جمع میکنم ،اخه پولای کارتمو در جا خرج میکنموقتی با پس اندازم میخام چیزی بخرم میزنمشون ب ...

نقدی یه مقدار جمع کردم به قول شما پول  تو کارت باشه آدم میخواد خرج کنه 

قلک برا من که جوابه تو یک ماه با ۵۰ تومن یا ۱۰۰ تومن یک و پونصد جمع کردم به اضافه اینکه یه کارت جداگونه دارم هروقت چیزی خواستم و دودل بودم اون پولو تو کارت میریزم سرفرصت طلا میگیرم 

معمولا نقدی جمع میکنم ،اخه پولای کارتمو در جا خرج میکنموقتی با پس اندازم میخام چیزی بخرم میزنمشون ب ...

دو تومن الان دیگه پول یه شلواره.خیلی ذوق نکنید.مسئولین با همین فرمون برن جلو تا عید ۲ تومن پول یه کیلو گوشته